Apartamente KatarinaZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zadar și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartament complet și frumos mobilate cu un dormitor, într-o parte liniștită din Zadar, într-o casă familială. Cu un pat dublu în cameră, camera de zi are o canapea, care este motivul pentru care apartamentul este potrivit pentru patru persoane. Cea mai apropiata plaja Borik este la numai 5 minute de mers cu mașina, iar centrul orașului aproximativ 10 minute. Distanța identice și restaurante cu preparate din bucătăria bine. Centrul comercial Supernova este de numai aproximativ 10 minute distanță, iar cel mai apropiat magazin de aproximativ 800 de metri distanță. Facilitatea este situat pe drumul spre plajă, în locuri Zaton NIN, Zadar, Vir se realizează, astfel economisind semnificativ timpul în mulțimile de vară. Apartamentul dispune de parcare gratuită.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervare in prealabil plata de 30% din total. Plata în avans se face în contul bancar și soldul rămas se plătește la fața locului, la sosire. Ora de sosire Ideal este 00 la 14, și plecarea la 11. 00 dimineața, dar poate fi negociat.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 2 km
  • Plajă: 2 km
  • Centru: 4 km
  • Restaurant: 1.5 km
  • Farmacie: 800 m
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Aeroport: 13 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
Pe langa bucură de plaje frumoase și apă curată, va puteti plimba pe străzile orașului interesante și admira antichitati, se angajeze în ciclism, rafting pe râul canion Krka, vizita Parcul National si Parcul National Krka sau explora multe insule din apropiere (Pag idrugi ..). Orașul Zadar, cu toate facilitățile unui mare port maritim oraș, centre comerciale, magazine, banci, toate situate un maxim de 15 - 20 de minute pentru a conduce.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Katarina
Katarina Miletić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sunt gazda pentru toate întrebările dvs. cu placere la dispozitie ... sper că veți fi oaspetele meu și să vă bucurați de vacanță. Aștept cu nerăbdare să te văd!

Apartamente Katarina listare a fost vizualizat de 2985 ori de la 09.07.2015.