Apartamente NenaZadar - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.730 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zadar și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartamente complet echipate într-o zonă liniștită a orașului, într-un cartier prietenos și mediu cald, cu locuri de parcare gratuite disponibile, o curte comună, o grădină mică și un șemineu în aer liber. Fiecare apartament are propriul balcon, baie si bucatarie. Gazdele sunt mereu la dispozitia oaspetilor pentru tot ce au nevoie. Apartamentele se află la 10 minute de mers pe jos de magazin și de primul restaurant disponibil și sunt la 10 minute de mers cu mașina de prima plajă și de centrul orașului. Aeroportul este situat la 6 kilometri de apartament. Cea mai apropiată stație de autobuz se află la o plimbare plăcută de 2 minute, iar cartierul este foarte bine conectat cu alte părți ale orașului.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face prin plata in cont, este posibila rezervarea cu pana la doua zile inainte de sosire. Ora de check-in începe la ora 14:30, este posibil check-in privat / fără contact, iar ora de check-out este până la ora 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Puteți anula cu până la 7 zile înainte de sosire cu o rambursare, până la 4 zile cu o rambursare a 50% din plată, iar pentru toate anulările în termen de 4 zile de la sosirea estimată nu există rambursare.
Distante
  • Mare: 4 km
  • Plajă: 4 km
  • Centru: 5 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 1 km
  • Aeroport: 6 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Pe lângă închirierea locuințelor, oferim o băutură de bun venit, transport dacă este posibil și ne ajutăm oaspeții cu tot ce au nevoie pentru a se simți bineveniți și a se bucura pe deplin de vacanță.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Nena
Iva Klapan Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Nena listare a fost vizualizat de 7818 ori de la 14.04.2022.