Apartament BookingZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Apartamentul este situat la primul etaj, constând din: - Camera de zi, sala de mese, bucătărie separată (bucătărie și sală de mese au un balcon comun) - 3 dormitoare separate (două camere au un balcon comun) - 1Bath cu wc - 1wc - 2 balcoane Apartamentul se afla intr-o zona rezidentiala, cu o mulțime de verdeață, mediu liniștit. Aproape de apartament sunt parcuri, loc de joaca pentru copii. Prima clădire se află la 50 de metri, la aproximativ 6 km de centrul comercial Ikea, Lidl magazin de 200 m, la 20 de metri de stația de autobuz care autobuzele operează la fiecare 15 minute la statia de autobuz-tren în Sesvete (aproximativ 10 minute) și cu trenul la Central Station Zagreb (circa 20 min) și o nouă linie de autobuz care trece la stația centrală din Zagreb (aproximativ 30 min). Cu mașina se poate ajunge la peste pasaj suprateran slavonă Avenue Louis-strada Posavskog timp de 15 minute de centrul orașului, dar în timpul oră de vârf poate fi folosit la Zagreb ocolire (bucla este aproximativ 1 mile), în care fiecare parte din Zagreb și aproximativ 30 de minute

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata: 20% pe rezervarea (plata prin cont bancar) și 80% la sosire În caz de anulare suma integrală va fi rambursată numai dacă anulați o lună mai devreme. Ora de sosire de la 13:00 sau prin programare. Ora de plecare până la ora 11:00 sau prin programare. Pentru mai multe zile cu discount.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 14 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 700 m
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 3 km
  • Aeroport: 19 km
  • Activităţi sportive: 20 m
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 6 km
  • Parcul Național: 30 km
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Booking
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Vrbas, Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Booking, Ianuarie 2016
sejur mai lung

Apartamentul este perfect. Din primul moment am simțit ca acasă. Aproape de toate facilitățile necesare și apropierea de centru, timp de o săptămână șederii mele la Zagreb completează atmosfera. Noi recomandăm pentru oricine care vrea o durată mai lungă sau sejururi mai scurte.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Šibenik, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Booking, Noiembrie 2015
Mare experienta

Apartamentul este situat in noua asezare. Este foarte spatios, frumos, plăcut decorate și bine echipate. Trebuie să subliniez că totul este perfect clar. Proprietarii sunt oameni draguti, prietenos, care sunt foarte rapid pentru a răspunde atunci când am raportat că ar trebui să fie plat. M-au ajutat cu bagajele și au fost disponibile tot timpul șederii mele. În fața clădirii este întotdeauna suficient de locuri de parcare gratuite. Vă recomandăm tuturor celor care vin la afaceri sau de agrement în Zagreb. Voi fi cu siguranță înapoi!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Booking, Decembrie 2015
Nu putea fi mai bine.

Proprietarii extrem de prietenos și de ajutor, mereu dispus să ajute și reduce în continuare ședere. Apartament foarte spațios și o locație accesibilă, bine echipate, tot ce ai nevoie și mai mult, cald, cu toate aparatele de uz casnic necesare (Sussie de păr, televizor, WiFi, masina de spalat ...) și foarte, foarte curat și ordonat. Asigurați-vă că pentru a porni prima alegere. Recomandări simple.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Snježana Sopta Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Booking listare a fost vizualizat de 11718 ori de la 19.04.2015.