Apartament JoopZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 0 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

apartamente moderne, în partea de vest a orașului, situat într-o zonă liniștită Vrbani, plină de spații verzi de-a lungul fluxului complet echipat și. Imobilul este situat la 5 minute de mers cu autobuzul sau tramvaiul spre centrul orașului se poate ajunge în 25 de minute. În termen de 200 de metri există o farmacie, plus magazine, restaurante, magazine și Tobbaco numeroase baruri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata depozitului de 20% din suma, în timp ce soldul la sosire. Returnarea depozitului este posibilă în cazul în care rezervarea este anulata cu cel puțin 2 săptămâni înainte de sosire. ora de sosire ideală 12:00, ora de plecare ideală 10:00. Posibilitatea unui acord cu privire la ora de sosire și de plecare.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Plajă: 900 m
  • Centru: 5 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 500 m
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
curățarea camerei este inclusă în preț, posibilitatea de curățare la fiecare 3 zile, sau prin programare. In apartament, va oferim prosoape curate, foi curate, șampon, gel de duș și hârtie igienică. instalația este complet echipată și conține tot ceea ce trebuie să se simtă ca acasă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Joop
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Račišće, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartament Joop, Decembrie 2016
Excelent apartament, vă recomandăm!

Apartamentului indeplinit toate nevoile noastre pentru cazare în orașul Zagreb. Bine echipate, curat, ordonat. In apropiere este un magazin, farmacie, ușor de găsit locuri de parcare. Toate cele mai bune recomandări!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Josip Pavičić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ati venit la apartamentul nostru nou deschis Joop, vin și să se relaxeze într-un cartier liniștit plin de zone verzi și să profite de proximitatea transportului public și Lacul Jarun pentru vizitarea obiectivelor turistice și de distracție.

Apartament Joop listare a fost vizualizat de 7291 ori de la 15.07.2016.