Apartament KoFooZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Apartament elegant și confortabil, situat în apropiere de Parcul Maksimir, va oferi cazare ideala pentru turism sau de afaceri vizita dvs. în oraș. Apartament este de 45 mp si este format din doua dormitoare spatioase, cu paturi duble și o canapea extensibilă, bucătărie și baie. Este ideal pentru un sejur de două persoane, dar poate găzdui 3 până la 4 persoane. Situat într-o stradă liniștită în apropiere de stația de tramvai și taxi stea. Parcare în fața clădirii este încărcată, dar în imediata vecinătate există locuri de parcare gratuite. Apartamentul este bine conectat cu restul orașului.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Cazare trebuie să fie rezervat în avans. Pentru rezervari este obligat să plătească o valoare de depozit la 20% din prețul total. Plata se poate face prin intermediul contului bancar sau cont curent. Informații de plată veți primi prin e-mail după ce solicitarea de informatii. Restul chiriei care trebuie plătită la sosire în numerar. Cardurile de credit nu sunt acceptate. Pentru o taxă suplimentară doar de noapte este de 10 euro. Timp de intrare în apartament: de la 16 ore în prima zi. Ora de plecare de la apartament până la 13 sunt în ultima zi a șederii lor. În caz de sosire mai devreme sau plecare, vă rugăm să sublinieze eroarea. Vom ajunge să se întâlnească în funcție de disponibilitatea de apartamente. Pentru sejururi mai lungi de 10 zile cu discount.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 80 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 200 m
  • Staţie de gaz: 900 m
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Gară: 2 km
  • Aeroport: 14 km
Extra oferta
Apartamentul este dotat cu încălzire și aer condiționat. Pretul include lenjerie de pat, prosoape, sapun lichid, gel de dus, sampon. Oferim Internet nelimitat wireless, TV cablu, uscator de par si fier. Bucătăria este dotată cu toate aparatele și ustensilele necesare pentru prepararea hranei și servire: veți găsi un cuptor cu microunde, ceainic, frigider, aragaz și alimente de bază, cum ar fi zahăr, sare, piper, ceai, cafea.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament KoFoo
Korana Bašić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament KoFoo listare a fost vizualizat de 5043 ori de la 07.07.2015.