Apartament MaksimirZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.364 pe noapte
Descriere detaliata

Un apartament modern adaptat, complet nou, este situat la parterul înalt al unui bloc rezidențial mai mic cu 5 apartamente, într-o locație excelentă în apropierea centrului orașului, între Ravnica și Borongaj - cartierul de elită „Kolonije” - în imediata apropiere a orașului Dinamo. stadion, grădina zoologică. De asemenea, lângă stația de tramvai (2 min. pe jos; 11 min. cu tramvaiul până la Piața Ban Jelačić, sau 4,70 euro cu Uber.) Aproape de spitale: Rebro/Merkur/Dubrava (6-10 min. cu mașina) Unul dintre cele mai frumoase și cele mai verzi cartiere din Zagreb, pline de locuri de joacă pentru copii și terenuri de sport. Liniște garantată, deoarece apartamentul este situat într-un șir de case familiale. Dacă aveți un copil mic, avem la dispoziție și un pătuț.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
În ziua sosirii, apartamentul este disponibil oaspeților începând cu ora 14.00. Iar in ziua plecarii, parasirea apartamentului este pana la ora 10.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Este posibil să anulați cu trei zile înainte de sosire.
Distante
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 300 m
  • Oficiu poştal: 400 m
  • Staţie de gaz: 200 m
  • Activităţi sportive: 300 m
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Maksimir
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Mišel Barović
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Discret, dar disponibil pentru tot ce aveți nevoie în timpul șederii dumneavoastră. Nu ezitați să-mi cereți ajutor sau sfaturi. Locuim la etajul de deasupra.

Apartament Maksimir listare a fost vizualizat de 919 ori de la 17.03.2024.