Apartament Mali Plac BritanacZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 2.478 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Apartment Mali Plac este situat în centrul orașului Zagreb, la 1 km de Piața Ban Jelačić, Gornji Grad și Piața Cvjetni. Oaspeții au la dispoziție unități de cazare cu aer condiționat, WiFi gratuit și atmosfera vechiului Zagreb, deoarece apartamentul este situat pe una dintre cele mai frumoase piețe din Zagreb, Britanski trg sau, în mod popular, Mali plac, unde duminică are loc Târgul de Antichități. Apartamentul de 60 m2 este situat la etajul 3 și este format din 2 camere - un living și un dormitor (camerele au un pat dublu spațios și au TV cu ecran plat cu canale prin satelit), un hol, o baie cu duș. , o mașină de spălat și un uscător de păr și bucătărie, care este dotată cu frigider, cuptor și cuptor cu microunde. Apartamentul este foarte luminos, este dotat cu ferestre mari pe toata lungimea sa si are o vedere frumoasa spre parc. Cladirea are o gradina frumoasa cu banci. Parcarea este in fata cladirii in parcarea publica. Puncte de interes populare în apropiere - Gornji Grad, Trg bana Jelačića, Muzeul Mimar, Klovicevi Dvori, Grădina Botanică... Min. stai 2 nopti.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata in avans de 20% din suma totala, restul sumei se achita la sosirea oaspetelui in apartament. Există posibilitatea de transfer de la/la stația de autobuz din Zagreb și aeroportul din Zagreb. Taxa de rezidenta este inclusa in pret. Fumatul nu este permis în apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 100 m
  • Doctor: 100 m
  • Farmacie: 100 m
  • Banca: 100 m
  • Staţie de autobuz: 3 km
  • Gară: 1.5 km
  • Aeroport: 16 km
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Mali Plac Britanac
T MV Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Proprietar de apartament, profesor și interpret de instanță pentru limba engleză. Sper că vă bucurați de apartamentul nostru ca și noi. Vacanță plăcută, multă soare și amintiri frumoase.

Apartament Mali Plac Britanac listare a fost vizualizat de 4205 ori de la 12.12.2022.