Apartament SkyZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 2.471 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Un apartament elegant și recent renovat în chiar centrul orașului Zagreb, în imediata apropiere a centrului orașului, cu un număr mare de atracții istorice, evenimente culturale, oportunități de divertisment și plăceri gourmet. Toate acestea vă stau la dispoziție în doar câteva minute de mers pe jos, iar stația de tramvai se află în fața clădirii. Apartamentul este situat la etajul 4 al unui bloc cu lift si ofera vedere la oras. Există posibilitatea de parcare în curtea clădirii, dar nu este garantată. Există locuri de parcare cu plată pe stradă (zona 1), iar un garaj public este la doar 1 minut de mers pe jos de apartament. Apartamentul este compus dintr-un living cu o canapea extensibila, un dormitor cu un pat dublu, un dressing, o baie, o bucatarie si o toaleta separata. Oaspeții au la dispoziție prosoape, uscător de păr, produse cosmetice de bază pentru baie, seif, filtru de cafea, prăjitor de pâine, fier și masă de călcat, televizor cu programe MaxTV în living și în dormitor...

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea este confirmată printr-un avans de 100% din prețul rezervării. Ora de sosire (check-in) este de la ora 15:00, iar ora de plecare (check-out) este până la ora 10:00. Înainte de sosirea estimată, oaspeții primesc instrucțiuni pentru check-in independent.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
O rambursare a avansului este posibilă pentru anulările care au loc cu mai mult de 15 zile înainte de ora rezervată de sosire. Rambursările de plată în avans pentru anulări în termen de 15 zile nu sunt posibile.
Distante
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Farmacie: 50 m
  • Banca: 100 m
  • Staţie de autobuz: 1.2 km
  • Gară: 700 m
  • Aeroport: 14 km
  • Disco club: 900 m
  • Casino: 30 m
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Sky
Vanja Keindl Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

M-am născut în Zagreb și locuiesc acolo încă de la naștere. Ca oaspete în călătoriile mele, dar și ca chiriaș, iubesc spațiile și mediile frumos decorate și funcționale. Fiecare călătorie și ședere într-un loc ar trebui să fie o experiență minunată și unică și vreau același lucru pentru fiecare dintre oaspeții mei.

Apartament Sky listare a fost vizualizat de 4889 ori de la 09.12.2022.