Apartamente Cubo MaksimirZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.732 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Cubo Apartamentele sunt două noi (2015) apartament într-o locație excelentă în apropiere de centrul orașului. Avantajul acestei locatii este că acesta este într-un mediu liniștit, verde, dar aproape de centrul care este de numai 10 minute. cu tramvaiul sau cu mașina. În fața clădirii în care apartamentele sunt antifumat. Apartamente Maksimir Maksimir 1 și 2 sunt (1) același etaj al clădirii și acoperă întreaga podea. Acestea pot fi închiriate împreună, și, astfel, să primească până la 6 persoane. Acesta este locul ideal pentru cei care vor sa scape pentru o vreme de la mulțimile oraș și se bucură de acest oaza de verdeata si pace. Înconjurat de verdeață și parcuri, precum și conexiuni excelente de transport cu toate acestea: La centrul orașului se poate ajunge în doar 10 minute cu mașina. Stația de tramvai este la doar 3 minute de mers pe jos, iar Gara 500 de metri distanță. Standul de taxi este la 3 minute. În apropiere de parcare este gratuită. În termen de 1 km de apartamente este cea mai mare și najstarijipark Maksimir cu grădină zoologică și patru facultăți: Facultatea de Economie, Facultatea de Agricultură, Facultatea de Silvicultură și Facultatea de Inginerie de trafic. In apropiere sunt spitalele Rebro și D

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervarea, un avans de 20% din suma totală pe contul nostru bancar, cu excepția anchetelor ultimul minut. La sosirea la apartament este necesar să se acorde pe deplin chiria în numerar. Cardurile de credit nu sunt acceptate. Check-in: de la 17h Plecare: până la 14h În funcție de disponibilitate, tarife, date de sosire și plecare este flexibil și vom maxim și consiliere.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 5 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 1 km
  • Farmacie: 200 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 1 km
  • Staţie de gaz: 80 m
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 4 km
  • Aeroport: 20 km
  • Activităţi sportive: 500 m
Extra oferta
Pretul include - Turism de impozitare - Curatenie inainte si dupa sosire, (Serviciu de curățenie finală cu schimbarea lenjeriei de pat și prosoape are loc săptămânal și pentru fiecare nou oaspete.) - Lenjerie curată și prosoape în funcție de numărul de persoane înregistrate, - Toate cheltuielile generale, inclusiv Wi-Fi și aer condiționat. - Basket pentru prima zi, care include cafea, ceai, miere și dulciuri, - Diverse broșuri turistice și informații despre restaurante și magazine în apropiere de apartamente, - Condimente de bază: sare, piper, condimente, zahar, ulei și oțet - De toaletă: hârtie igienică, sampon, balsam și săpun - Cot este disponibil la cerere (Apartament Maksimir 2) și este gratuit.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Cubo Maksimir
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Imotski, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Cubo Maksimir, Octombrie 2016
De vacanță pentru iubitorii de

Soțul meu și cu mine am fost oaspeții în acest minunat apartmanu. Apartmani este un frumos, elegant, în opinia mea este una dintre cele mai frumoase apartamente din Zagreb. Gazda a fost prietenos, iar apartamentul are tot ce ai nevoie pentru un sejur perfect la Zagreb.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
De vacanță pentru iubitorii de

Va multumesc Claudia pentru o revizuire frumoasă, și veni din nou;)

Dubrovnik, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Cubo Maksimir, Mai 2016
Minunat!!!

Apartament cu 2 Maksimir a fost extrem de curate, spațioase, perfect și design mobilate, echipate cu tot ce este posibil ar putea nevoie. Este de brand nou o puteți vedea pe fiecare colț. Este mai bine decât pe imagine și acest lucru este de necrezut !!! Locul de amplasare este liniștită, verde și în apropiere de grădina zoologică și Parcul Maksimir (10 min pe jos). Tramvai se află la doar 2 minute. Marina a fost gazda grijuliu și politicos. Pe scurt, ne bucurăm de fiecare minut al șederii noastre și cu siguranță ne întoarcem în curând.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
minunat

Vă mulțumesc foarte mult, Leo! A fost plăcerea de a întâlni un astfel de oaspeți frumos. Sper să te văd din nou :)

Marina Karačić Publicitate de la 2013
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Cubo Maksimir listare a fost vizualizat de 42960 ori de la 11.01.2016.