Apartamente Gala Holiday LuxuryZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 2.598 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Apartament în clădire foarte liniștită și recent decorat în centrul orașului Zagreb. Apartament Remarcabil este decorat într-un stil confortabil retro care dă impresia de viața orașului, precum și confortul de acasă. Mobilier retro cu margini drepte sau în forme simple rotunde ridica spațiu stil. Camerele elegante, există o interacțiune de stil retro și modern va potrivi călătorii din lume cele mai exigente. Detalii Red aduce vitalitate în orice cameră și să dea vioiciunea și prospețime ei. Un luxos, aerisit și un apartament romantic va îndeplini toate așteptările dumneavoastră. Asigurați-vă ca acasă în bucătărie complet utilată cu frigider cu congelator, aragaz, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine și filtru de cafea. Există, de asemenea necesitatile de baza, cum ar fi cafea, ceai, ulei, oțet, sare și zahăr. Baie mai mare are o cabină de duș, chiuvetă, WC, mașină de spălat, uscător de păr și articole de toaletă. Baia mic are o chiuvetă și toaletă. Pentru greu de lucru și avem fier si masa de calcat . Camera de zi este format din o masă și o canapea extensibilă de la care vă puteți bucura de un film bun la televizor LCD. Apartamentul este dotat cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit. Desigur, există două dormi

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 30 m
  • Banca: 50 m
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Gala Holiday Luxury
Mina Iveta Brčić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Stimati oaspeti, apartamente Gala roșu, verde și Gala Gala Lavandă în centrul orașului, acasă la călătorii mai exigente din lume și sunt decorate în funcție de gustul tuturor. Apartamente în Dubrovnik, la rândul său, excita locația sa, situat la numai 30 de metri de mare. Toate detaliile, a se vedea Apartmanija și contactați-ne cu întrebări și solicitări. Mulțumesc!

Apartamente Gala Holiday Luxury listare a fost vizualizat de 5087 ori de la 04.02.2015.