Apartamente TonyZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 1.730 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Zagreb și regiunea Regiunea Zagreb!
Descriere detaliata

Apartamentele Tony sunt situate într-o clădire recent construită și modernă situată în Srednji (Knežija). Apartamentele sunt situate pe o stradă excepțional de liniștită, de la care una dintre cele mai mari intersecții de trafic din partea de vest a orașului - strada Selska și Bulevardul Zagreb, poate fi accesată la doar 50 de metri. Strada satului sudic duce la Jarun, principalul centru de agrement din întreaga Zagreb și una dintre principalele destinații pentru tinerii aflați la 2 km în căutarea tuturor sporturilor și vieții de noapte necesare. Cel mai apropiat supermarket Konzum se află la 120 m de apartament, Lidl este la aproximativ 300 m, în timp ce cel mai apropiat restaurant și cafenea se află la 100 m. este cea mai apropiată stație de tramvai cu o linie directă spre centrul orașului (7 stații - aproximativ 15 minute cu mașina). Accesibilitatea excelentă a traficului permite sosirea rapidă a oaspeților de pe autostrăzile A1 și A2, precum și plecarea spre centrul Zagrebului (cu mașina în aproximativ 10 minute).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face în numerar sau prin cont bancar, iar la rezervare este uneori necesar să plătiți un avans simbolic de 10 - 20% din prețul total de închiriere. Check-in: de la 15:00 Plecare: până la ora 11:00 Copiii sub 2 ani sunt cazați gratuit în apartamente. Oferim servicii de spălătorie și uscare (este posibil să puneți 7 kg de rufe în fiecare aparat și fiecare utilizare este taxată cu 5 €). Vineri și sâmbătă, numărul minim de nopți este de 2. Prețul pentru weekend-urile din a 12-a lună este crescut cu 100%. Pentru sejururi mai lungi, se acordă reducere. Vă dorim o ședere plăcută în apartamentele noastre :)
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 150 km
  • Plajă: 4 km
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 600 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 5 km
  • Gară: 3 km
  • Aeroport: 17 km
  • Activităţi sportive: 600 m
  • Disco club: 1 km
  • Casino: 2 km
  • Parcul Național: 125 km
Extra oferta
Parcare privată și gratuită este oferită în apropierea clădirii. Apartamentele sunt complet echipate cu mobilier modern și funcțional. Fiecare oaspete este întâmpinat cu lenjerie proaspăt spălată și curată, prosoape și hârtie igienică, prosoape de hârtie, săpun de mână și mașină de spălat vase disponibile. În bucătărie se găsesc produse de bază pentru bucătărie, cum ar fi condimente, uleiuri, oțet și zahăr, pentru a maximiza utilizarea bucătăriei. În apartament veți găsi Nescafe și diverse ceaiuri de fructe. Este posibil să aranjați transportul oaspeților de la aeroport, de la gară sau autobuz la apartament, precum și transport la plecare. O gazdă prietenoasă și ospitalieră vă va ghida către obiectivele culturale din Zagreb și cum să navigați cel mai bine în trafic.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tony
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Kosovo , Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Tony, Decembrie 2020
Dardan

Foarte ospitalier, Camera a fost întotdeauna curată, iar clientul a fost întotdeauna foarte util

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Pučišća , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Tony, Noiembrie 2019
Cazare excelentă

Apartamentul este frumos curat și frumos decorat. Este echipat fantastic și are parcare. Locația este de așa natură încât puteți ajunge rapid la orice cale principală sau transport public. Gazdele sunt prietenoase și profesionale. Perfect pentru un grup sau familie. pret foarte rezonabil. Singurul dezavantaj este subsolul, dar ținând cont de orice altceva, recomand cu drag și sper la o altă oportunitate.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Antonio Markota Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Stimate domn, permiteți-mi să mă prezint pe scurt. Aproape toată viața de lucru care se ocupă în turism și de foarte multe ori aleg rolul de turiști posjećivajući multe țări și de a cunoaște oameni lor minunate. Familia mea are apartamente pe mare, și am să participe activ în funcționarea întregului sistem în care oaspeții noștri și dorințele lor cele mai :)

Apartamente Tony listare a fost vizualizat de 57410 ori de la 10.08.2015.