Vila KajaZagreb - Regiunea Zagreb

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Descriere detaliata

Villa Kaja este situată în partea de nord liniștită a Zagrebului. Casa mobilată modern este formată din 2 dormitoare, o baie și o bucătărie cu o sufragerie și un living. Aerul placut de munte din apropierea Medvednica face din aceasta facilitate o adevarata oaza verde de liniste! Ideal pentru familii cu copii. Apartamentul este situat la doar 5 minute cu mașina de centrul orașului Zagreb. Dacă decideți să utilizați transportul în comun, veți ajunge la nodul Mihaljevac în aproximativ 10 minute de mers pe jos, de unde linia de tramvai nr. 14 durează aproximativ 10 minute până la piața principală din Zagreb, Piața Ban Jelačić. Villa Kaja oferă internet wireless nelimitat. Tot ce ai nevoie este disponibil în casă. Ai tot spațiul pentru tine!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Totul prin acord. Auto check-in
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
anulare gratuită cu 14 zile înainte de sosire. Apoi 50% din rezervare.
Distante
Extra oferta
Casa este situată pe o stradă liniștită și reprezintă o combinație ideală de liniște și pace, aproape de centrul plin de viață al Zagrebului. Restaurante din apropiere: restaurantul Okrugljak, Šestinski lagvić, Stari Puntijar, Pizzeria Papavero. O vedere spre Medvednica și Sljeme, care oferă numeroase facilități pentru schiori, snowboarderi și alpinişti sau plimbători cu posibilitatea de a vă împrospăta cu mâncare de casă de la restaurantele locale. O experiență unică de mers pe noul telecabină cu o priveliște magnifică asupra Zagrebului. Aproape de centrul Kaptol, un centru comercial cu restaurante și un cinematograf Cinestar și faimoasa stradă Tkalčićeva, care oferă numeroase facilități de divertisment pentru ieșirile de zi și de noapte. Aproape de mai multe spitale: „Fran Mihaljević”, policlinica „Aviva”, „Bilić vision” și „Tončić”. La aproximativ 10 minute cu mașina de piața principală din centrul Zagrebului, Piața Ban Josip Jelačić. La aproximativ 10 minute de mers pe jos până la nodul de tramvai Mihaljevac și la aproximativ 10 minute cu linia de tramvai numărul 14 până în centrul orașului.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Vila Kaja
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ana Vidaček
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Sunt producător de film și mamă a trei băieți. Îmi place să citesc cărți, să mă uit la filme și seriale bune. Îmi place teatrul și să călătoresc cu prietenii și familia..

Vila Kaja listare a fost vizualizat de 1228 ori de la 02.03.2024.