Apartamente Gala Zaostrog - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 16 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

!!! REDUCERE PENTRU 10+ NOPTI!! Oferim apartamente complet utilate si modern intr-o casa renovata cu gradina mare. Cazarea este ideala pentru o vacanta in familie si este situata intr-o zona linistita a satului, inconjurata de natura frumoasa si la doar 5 minute de mers pe jos de plaje si mare. La aceeasi distanta se afla toate facilitatile necesare unei vacante de calitate. În imediata apropiere a unității de cazare se află restaurante, cafenele, magazine și facilități sportive. Casa este decorată cu o grădină spațioasă plină de vegetație mediteraneană autohtonă și oferă intimitate, precum și siguranță pentru tine și familia ta.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata pentru cazare se va face la sosire sub formă de numerar. Plata în avans este de 20% din prețul total al sejurului. Plățile în avans vor fi plătite în contul proprietarului înainte de sosirea la cazare. Ora ideală de sosire este dimineața, în timp ce plecarea este seara sau după-amiaza.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Avansul va fi rambursat dacă rezervarea este anulată la timp. Timpul de anulare a rezervării este cu 15 zile înainte de sosire. Vă recomandăm comunicare activă prin adresa de e-mail și alte platforme pentru a oferi un serviciu mai bun.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 1.5 km
  • Farmacie: 7 km
  • Banca: 27 km
  • Oficiu poştal: 90 m
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 30 km
  • Gară: 30 km
  • Aeroport: 90 km
  • Activităţi sportive: 50 m
  • Disco club: 30 km
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O piscină în jurul căreia există un spațiu pentru plajă și recreere și un loc de joacă pentru copii. Pe lângă ospitalitatea și cordialitatea noastră, prețul include produse autohtone dalmate sub formă de mâncare și băuturi în semn de bun venit. Oferim ajutor gratuit cu informarea și organizarea activităților legate de vacanța dumneavoastră. Suntem disponibili de la 0 la 24 de ore pentru orice nelamurire si solicitari.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Gala
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 16 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ansbach, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Septembrie 2023
Vacante perfecte

Apartament frumos, mobilat modern, cu o bucătărie de înaltă calitate, un dormitor cu mobilier modern nou și un pat confortabil și o baie frumoasă și elegantă. Gazdă foarte drăguță, politicoasă, întotdeauna de ajutor, oferă o mulțime de sfaturi și informații, foarte ospitalieră. Piscina nu se vede din strada, noua, permanent bine intretinuta. Distanțe scurte până la mare, restaurante și cumpărături. Loc de parcare propriu pe proprietate. Vă mulțumim pentru o vacanță minunată și relaxantă.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Banja Luka, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Toate 5

Cazare excelenta, totul curat si nou. Proprietari foarte primitori și de lăudat. Locație excelentă a apartamentului, liniște și un loc minunat pentru o vacanță cu familia. Apartamentele au, de asemenea, activități grozave pentru copii, cum ar fi o piscină și o trambulină. Orice recomandare pentru o vacanta in apartamentele Gala!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Dęblin , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Recomand!!!

Recomand din toata inima apartamentele GALA, camere curate, bucatarie mobilata modern, bine utilata, un mare plus este piscina, o trambulina pentru copii, o facilitate inchisa. Contact bun si rapid cu proprietarul, aproape de plaja, magazin, brutarie, piata Zaostrog este un loc linistit, linistit ideal pentru o vacanta cu copii.

Recomandat pentru : Vacante active,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Mario Grbić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Hzv

Apartamente Gala listare a fost vizualizat de 16429 ori de la 22.07.2022.