Apartamente MartinaZaton (Zadar) - Regiunea Zadar

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 110 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Dragi oaspeți, bine ați venit! Începeți ziua pe terasa apartamentului cu sunetul greierii și ciripitul păsărilor și așteptați cele mai frumoase apusuri! Apartamentele Martina sunt situate într-o zonă liniștită din Zaton, la 130 m de plajă, oferă un loc perfect pentru o vacanță.În imediata apropiere se află Stațiunea de vacanță Zaton, unde există restaurante și diverse divertisment pentru adulți și copii care sunt necesare. pentru o vacanta de calitate. Apartamentele sunt înconjurate de verdeață naturală frumoasă și de o grădină plină de flori. Cei mici au propriul colț în grădină. Există o parcare în curtea casei. Plajele sunt nisipoase, puțin adânci, decorate cu facilități pentru copii. Sunt ideale pentru familiile cu copii. Plaja are dusuri, vestiare si toalete. Pe plajă se pot închiria șezlonguri, umbrele și hidrobiciclete. Există, de asemenea, o sală de sport în aer liber pe plajă. Brutăria este la 50 m distanță, restaurant, cafenea și înghețată la 60 m. Aduceți sau închiriați biciclete și bucurați-vă de frumoasele trasee de ciclism!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face in numerar. Plata în avans este de 30% din prețul total. Restul se plătește în ziua sosirii. Plecarea este până la ora 9:00 a.m. Sosire de la ora 14:00. În cazul în care oaspetele anulează rezervarea din orice motiv, nu suntem obligați să returnăm avansul deja plătit. În cazul plecării mai devreme decât cele convenite, nu suntem obligați să returnăm restul banilor. Calitatea semnalului de internet poate varia în anumite părți ale clădirii. Acest serviciu este gratuit. Pe durata sejurului, gazdele prietenoase va stau la dispozitie pentru orice intrebari si servicii.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 700 m
  • Restaurant: 30 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 900 m
  • Banca: 20 km
  • Oficiu poştal: 1.4 km
  • Staţie de gaz: 1 km
  • Staţie de autobuz: 1 km
  • Aeroport: 2 km
  • Activităţi sportive: 100 m
  • Disco club: 200 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
Grădina noastră este bogată în fructe și legume. Toți oaspeții noștri au la dispoziție cireșe, mere, pere, struguri, smochine, roșii, castraveți și ardei. Dragi oaspeți, bucurați-vă de degustarea produselor noastre naturale locale!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Martina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 110 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Noiembrie 2023
Oaza noastră de pace

Un loc minunat liniștit, vacanța potrivită. Eram la sfârșitul lunii septembrie, așa că probabil acesta este motivul. Apartamentele sunt într-o locație minunată, înconjurate de o adevărată grădină botanică parfumată. Marea este extrem de aproape, precum și facilități importante precum o brutărie, un restaurant, un bar de clătite și un teren de antrenament. Apartamentul este decorat cu gust, la fel ca si intreaga facilitate. Totul este și mai frumos în direct. Preturile sunt destul de accesibile. Și foarte important, gazdele sunt oameni minunați, atât de primitori și discreti. Doamna Renata este o gospodină adevărată, din toate punctele de vedere. Recomand din toata inima apartamentele.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc 💞

Dragă Rahid, Mulțumesc pentru un comentariu atât de frumos. Suntem extrem de bucuroși că ați ales apartamentele noastre pentru vacanța dumneavoastră. Satisfacția dumneavoastră a fost evidentă pe tot parcursul șederii dumneavoastră. Faptul că ne vom revedea anul viitor spune totul. Salutări doamnei Milena, gazdele dumneavoastră Renata și Elvis 😘😍

Ljubljana , Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Septembrie 2023
Grozav

Gazde foarte amabile, prietenoase. Un punct de plecare ideal pentru ciclism.

Recomandat pentru : Vacante active,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc

Mulțumesc, dragă Nevenka, pentru comentariul pozitiv. Ești întotdeauna binevenit 🤗. . Gazdele voastre Renata și Elvis 🥰

Koorivnica, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2023
Apartament frumos si proprietarii

Stimate doamna Renata, si domnule Elwis.Ne bucuram ca v-am cunoscut si ca am stat cu dumneavoastra in apartamentul dvs. Ne-am distrat de minune la dumneavoastra, sunteti foarte amabili si cordiali.Apartamentul este si frumos, cu o priveliste la mare,ma frumoasa.Curtea din jurul apartamentului este si ea uluitoare,frumoasa.Va multumesc pentru tot,sper sa ne revedem la anul pentru ca ne-ar placea sa mai venim la tine.Tihomir si Ines.

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
🤗

Dragi Tihomir și Ines, ne bucurăm că v-ați bucurat de vacanța cu noi. Ești întotdeauna binevenit ca oaspete. Sperăm să ne reîntâlnim anul viitor (luați legătura la timp 😊) Al dumneavoastră Renata și Elvis Peroš ❤️

Afișați toate recenziile
Renata i Elvis Peroš Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Bine ai venit dragi oaspeți! Vom face tot posibilul pentru a vă face vacanța și pentru a rămâne în apartamentele noastre acasă ... confortabil și confortabil .... Suntem la dispoziția dumneavoastră și așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim! Gazdele tale Renata și Elvis.

Apartamente Martina listare a fost vizualizat de 144141 ori de la 30.06.2015.