Apartamente Olive GardenZaton (Zadar) - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Va punem la dispozitie 5 apartamente confortabile, complet utilate, inconjurate de o gradina mare de cca 2250 m2, in plantatii de maslini, intr-o zona linistita din Zaton. Proprietatea se află la aproximativ 100 m de mare și la aceeași distanță de prima, cea mai apropiată plajă de nisip, la cca 100 m. Plajele sunt în mare parte cu nisip și pietriș, dar există și din beton și stâncoase. Distanța de la intrarea în Stațiunea de vacanță Zaton este mai mică de 100 m. Toate apartamentele sunt dotate cu aer condiționat, TV, satelit, prețul include și Wi-Fi, lenjerie de pat, prosoape, posibilitatea de a folosi grătar și baldachin cu mobilier de gradina in curte. Locuri de parcare securizate in curte. Fiecare apartament are intrare separata, terasa proprie. Oaspeții noștri au la dispoziție o piscină mare, o trambulină și un loc de joacă pentru copii.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Valoarea rezervării este de 30% din prețul cazării. Sosirea se face după ora 14, iar plecarea nu mai târziu de ora 11 a.m.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Restaurant: 30 m
  • Activităţi sportive: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Olive Garden
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Hajnówka, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6+2, August 2023
il recomandam din toata inima

Am fost in august '23 - doua familii 2+3, 2+2, 8 nopti. Apartamentele sunt curate, bine dotate, tot ce este in poze si in descriere este corect.Proprietarul este foarte amabil si serviabil. Vorbeam engleza, putin croata/poloneza, te poti si intelege ;) In curte este o piscina mare, o trambulina pentru copii, un loc pentru gratar, sezlonguri. Apartamentele sunt dotate cu masina de spalat rufe, uscator de par, fier de calcat, prosoape, masina de spalat vase, filtru de cafea, aspirator. Singurul dezavantaj este că conexiunea la internet era lentă uneori. Privelistea de pe terasa de la etajul doi este superba :D Cartierul este linistit, linistit, te poti relaxa cu adevarat. Până la plajă 4-5 minute de mers cu copii mici. O plajă de nisip cu o coborâre foarte blândă pentru copii. Literal, la 50 m distanță se află o plajă stâncoasă pe care noi și copiii (9,8,6,5 și 1 an) ne-au plăcut. O mini brutărie pe malul mării cu pâine proaspătă, delicioasă, caldă, tarabe de suveniruri, înghețată etc. Exista un complex Holiday resort & spa chiar langa plaja, se poate intra pe plaja acolo dupa ce achitati o taxa de 2 euro de adult, copiii sub 10 ani nu platesc. Ne-am întors foarte mulțumiți și vă recomandăm sincer :) PS În timp ce vă aflați în Zaton, vă recomandăm să mergeți pe insula PAG și VIR și asigurați-vă că vedeți orașul NIN

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Adrien Komžík
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Cehă, Slovaca, Slovenă,
Apartamente Olive Garden listare a fost vizualizat de 26350 ori de la 22.03.2023.