Casa de vacanta MarieŽirje - Insule croate

preț de la LEI 1.980 pe noapte
Descriere detaliata

Casa de vacanță Marie este situată în golful Tratinska. Casa este formata din 2 dormitoare, o baie, un living mare si bucatarie, si o terasa mare (40 m2). Are un pat dublu și 2 paturi de o persoană și un pat cu trei locuri care poate găzdui 2 persoane. Puteți aranja lucrurile în dulapuri sau noptiere. Bucătăria este dotată cu tot ce aveți nevoie pentru a face un prânz, un mic dejun sau o gustare grozavă, iar camera de zi are un televizor mare pentru divertisment de seară (dacă nu vă decideți să vă plimbați prin golf). Casa este situată în primul rând la mare, mersul până la plajă durează doar câteva minute. Apartamentul are o gradina la mare, aproximativ 800m2. Există un grătar/cuptor și un smochin care dă roade în lunile iulie și august. Lângă casă sunt 2 restaurante, unul la 100 m și celălalt la 200 m. După-amiaza târziu, vă puteți îndrepta spre vârful golfului, unde există un punct de belvedere cu vedere la Parcul Național Kornate, sau puteți explora Mikavica vecină sau mergeți în sat de-a lungul vechiului drum.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora de intrare in casa este de la ora 14.00, iar casa trebuie parasita pana la ora 10.00 (posibilitate de acord). Pentru confirmarea rezervarii este necesara plata unui avans, conform facturii preliminare, in valoare de 200 EUR. Va stam la dispozitie 0-24 ore. Taxa de turism este inclusa in pret. Vă dorim o ședere plăcută în casa noastră de vacanță!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Anulare cu 7 zile în avans, rambursarea integrală a plății în avans.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 20 m
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 3 km
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 3 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Bautura de bun venit. Piste de ciclism. In port (la 5 km de cabana) este un magazin care are de toate in afara de carne. In centru (la 3 km de cabana) se afla un oficiu postal si o clinica.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Marie
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Dragan Lončar Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Un familist, un fan al soarelui și al mării. Toată viața mea am trăit în Šibenik. Vorbesc engleză.

Casa de vacanta Marie listare a fost vizualizat de 9013 ori de la 19.04.2022.