Apartamente Tina Žuljana - Dubrovnik

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele complet echipate modern din Žuljana, pe peninsula Pelješac, sunt situate pe primul rând la mare, pe malul apei.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans este de 10% din prețul total, iar restul la sosirea la apartament. Ora ideală de sosire este la ora 14:00 și de plecare la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Oficiu poştal: 60 m
  • Activităţi sportive: 60 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Posibilitatea de a inchiria o barca.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sveti Martin pod Okićem, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A3+2, Iunie 2023
Odihnă pentru suflet și trup

Recomand din toata inima apartamentele Tina pentru ca ne-au oferit o vacanta pe care nu am mai avut-o pana acum. Casa este chiar pe plajă, eram la parter și s-a dovedit a fi ideală pentru noi cu doi copii pentru că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la împachetarea lucrurilor, mersul la plajă, copiii pot merge la înot. ori de cate ori vor si ii privim de pe terasa in timp ce gatim pranzul sau bem cafea Apartamentul este mare, spatios si dotat cu toate accesoriile necesare, iar eu dau un mare plus faptului ca are si masina de spalat vase. Există câteva alte plaje frumoase în apropiere, care sunt la câteva minute de mers pe jos. Locul este linistit si dispune de toate facilitatile necesare pentru o vacanta perfecta.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Vinkovci, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2021
Daca am fi cautat nu am fi gasit mai bine!

Am auzit despre orașul Žuljan de la vărul meu din Split care mi-a spus că acolo sunt cele mai bune plaje. După ce am fost înșelați în Slano cu privire la cazarea pe care am rezervat-o prin Booking.com, eram epuizați și asta ne-a ucis dorința de odihnă, a trebuit să găsim urgent o altă cazare și nimic nu ne-a legat de Slano. Pe măsură ce ne gândeam să facem câteva excursii în vecinătatea coastei de sud (Dubrovnik, Korčula...), am decis să intru pentru prima dată pe site-ul Apartmanija.hr și să scriu în locul Žuljan. Am dat peste Apartments Tina și am văzut poze cu apartamentele și un preț destul de bun. L-am sunat pe domnul Davor și i-am cerut libertatea apartamentului. Apartamentele mai ieftine au fost ocupate, dar uitați-vă la soarta cuiva care a anulat un apartament ceva mai mare și tocmai în perioada care ni se potrivește. Am fost de acord pentru că nu mai aveam puterea să cerem altceva. Ne-am înțeles telefonic cu domnul Davor să ne aștepte și să venim dimineața cât de repede putem. De teamă că nu vom mai avea o surpriză neplăcută, am vrut să venim cât mai curând la Žuljan. Domnul Davor s-a ținut de cuvânt și ne-a arătat apartamentul care ne-a încântat precum și priveliștea de pe terasă care se regăsește doar în filme. Cunoscând Žuljana și plajele ei, ne-am dat seama că după ce ne săturam să călătorim în lume măcar o dată ne vom întoarce la Žuljana și ne vom odihni sufletul. Aceasta a fost prima mea vacanță de vară împreună cu Ana și cu mine și prin jocul sorții am găsit un loc unde sperăm să ne întoarcem și să ne bucurăm de mai multe ori. Mulțumim domnului Davor și familiei sale pentru gospodăria și serviciul minunat.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Davor Lopin Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Tina listare a fost vizualizat de 49311 ori de la 26.11.2019.