Apartamente VedranaŽuljana - Dubrovnik

preț de la LEI 1.115 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vedran Apartamente, situat în centrul de Zuljana, un mic oraș de pe coasta de sud-vest a peninsulei Peljesac. Deși în centru, imersiune în plante mediteraneene, să se asigure că zilnic, și pace de noapte și liniște, ideal pentru relaxare după ce a petrecut ore pe una dintre numeroasele plaje, dintre care cea mai apropiata plaja este de numai 50 de metri. Si alte facilitati, unul dintre restaurante, magazine și o cafenea sunt de asemenea pe o parte. La facilitatea, fie prin zi sau seara, va veti bucura de terase acoperite de vii luxuriante și alimente preparate pe un grătar în deschis. Curtea din fața clădirii, va oferi o casă confortabilă și mașina. Dacă decideți să Zuljana Apartamente și Vedran, cel mai bun mod iti petreci o vacanță de neuitat.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Se plătește la sosire, și valoarea oricărei plăți în avans se stabilesc de comun acord cu oaspete. Momentul cel mai ideal pentru sosirea 12 ore, în continuare, și să meargă până la 12 ore, ceea ce nu înseamnă că, în anumite momente, vom fi flexibili și să se adapteze la situația.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 50 m
  • Plajă: 50 m
  • Centru: 50 m
  • Alimentara: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 20 km
  • Banca: 20 km
  • Oficiu poştal: 200 m
  • Staţie de gaz: 8 km
  • Staţie de autobuz: 100 km
  • Port: 100 km
  • Disco club: 30 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură de bun venit, în obiceiul nostru, iar noi nu o parte a conținutului special în considerare. In Zuljana, este posibil să se inchiria o barca, sau se alăture în una dintre cele două cluburi de scufundări pentru scufundări grup. Excursii zilnice la parcul de pe insula Mljet, va completa cu siguranță experiența dumneavoastră. În plus, apropierea relativă a orașelor culturale și istorice din Dubrovnik și Korcula, și vizite la ei, ei vă dau o altă oportunitate de a face vacanța de neuitat.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Vedrana
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, August 2022
Distractie maxima

Le suntem recunoscători domnului Ivan și doamnei Vedrana pentru primirea călduroasă și informațiile utile. Apartamentul a fost curat, funcțional și fermecător. Žuljana este locul potrivit pentru vacanță, fără prea multe aglomerații. Miros de pini și de păsări ciripit, fără muzică tare. Vučine este cea mai frumoasă plajă din Marea Adriatică. Ideal pentru familii. Sunt sigur că ne vedem la anul

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Stimați oaspeți

Dragi, POLITICI ȘI LINICIȚI, BINE AȚI BUN VENIT OASPAȚI. NICIODATĂ PREA MULTE ÎNTREBĂRI INUTILE, DIRECTE ȘI CINESTE ÎN FIECARE MOMENT. NE-AR DOREA SĂ împartășim din nou oarecare timp (ZILE) CU EI.

Novi Sad , Serbia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2022
Vacanță de neuitat

Am petrecut momente de neuitat la cazare cu gazde minunate. Apartamentul 4+2 este curat, funcțional, cu o terasă mare, bine utilată, într-o locație excelentă lângă mare, iar doamna Vedrana și domnul Ivica sunt oameni atât de minunați încât nu mai sunt doar gazdele noastre, ci și prieteni. Žuljana este un loc mic, dar minunat, cu natură frumoasă și mare curată. Ne-ar plăcea să fim din nou oaspeți pentru că acolo ne-am simțit ca acasă. Salutări călduroase lui Vedrana și Ivan din familia Škorić.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
SPERAM SI CREDEM "U16"

COPIE, NU ESTE FOTBAL „SUB 16”, DAR DUPĂ „15” VINE SE Spun 16, DECI SĂ NU STRĂMĂM SERIA! DRAGANA, MILICE, DRAGICE, STEFANE, IGORE... scuze ca AM PUS FIUL PE PRIMUL LOCUL, DAR ESTE ATLET PE MULTE DOMENIILE, SI "UN OM IN ANI, DECI ZIC CĂ E MAI BINE SA EXPLICIM, DECÂT ÎNRUCHEAZĂ EL. POT SI ÎNCEPE SĂ ÎMPINGE din nou pe ĂLA GOBINET Dl. NU”. MULȚUMESC PENTRU CUVINTE FRUME, URĂRI ȘI URĂRI. VĂ IUBIM ȘI VA IUBIM PE TOȚI IMPREUNĂ. CELE MAI... FELICITĂRI DIN ŽULJANA VEDRA ȘI IVICA PS VREI SĂ FIȚI PRIETENI PENTRU ÎNTÂND, UNII POATE FI DOAR OASPEȚI, DAR ASTA ESTE ÎN ALTA LIGA. SIKI MIAU!

sarajevo, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Vedrana, August 2016
Satisfăcut și fericit în Zuljana

Gazde foarte prietenos, foarte cordial, plăcute și de ajutor pentru a vorbi și de a socializa. Tăcerea, mirosul de pini și mare, plajă interesantă, o piață mică, cu încă suficient de aprovizionare, în special pește de mare, face ca acest loc foarte atractiv oameni loc de vacanță care doresc pace și se bucură de mare și plaje curate și de pește marin de primă clasă. Orașul oferă o mulțime de posibilități în ceea ce privește vecinătatea. Oamenii sunt foarte prietenoși în acest sat mic și am ajuns mereu înapoi la Zuljana.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mă bucur să aud

MULTUMESC drag prieten la comentarii. SA atât de minunat, mai degrabă, echipa normală, nu este greu să fie prietenos, amabil, prietenos, sau mai degrabă, NORMAL. Ne vedem anul viitor.

Vedrana Pale Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Un fost marinar care sa stabilit după 20 de ani pe mare. Natura ușoară dispus să dea altora ospitalitatea și plăcerea. Despre însuși nimic deosebit. Pur și simplu navigați la Zuljana, pentru a cunoaște și împărtășească frumusețea Mării Adriatice și soarele.

Apartamente Vedrana listare a fost vizualizat de 60536 ori de la 03.02.2015.