Apartamente Villa BubiPula - Istria

preț de la LEI 1.855 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Pula și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Cazare Vila Bubi este situată într-un mic oraș pitoresc Stinjan înconjurat de plaje blânde, frumosul arhipelag Brijuni și la doar trei kilometri și jumătate de Arena Pula. În clădirea de șapte apartamente cu aer condiționat, cu loc de parcare propriu supravegheat video, tavernă de piatră, grădină cu pânze de soare, grătar în aer liber și Smart TV, oaspeții noștri se pot bucura doar de vacanța ideală. Vila Bubi este una dintre putinele care dispune de un apartament Tim-garsoniera complet amenajat si adaptat persoanelor cu dizabilitati. Toate apartamentele au centrala termica proprie, toate dormitoarele sunt dotate cu aer conditionat complet utilate si mobilate, acoperite cu conexiune la internet wireless si fiecare apartament are seif/seif incorporat si sistem TV-SAT. . Vom fi bucuroși să ajutăm toți oaspeții noștri cu informații despre alte obiective turistice din Istria, oferindu-le oportunitatea pentru o vacanță perfectă și experiența de a descoperi un cufăr de comori numit Istria.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Depozit obligatoriu de 50 € pentru APP: A, A1, B și B1, pentru orice deteriorare sau defecțiune. Depozit obligatoriu de 100 € pentru APP: C, C1 și D, pentru orice deteriorare sau defecțiune. Dacă nu există daune - depozitul este returnat oaspetelui la întoarcere. Suplimente: 1-3 nopti 25% din pret. Servicii suplimentare: - pătuț: 5 € / zi - mașină de spălat: 5 € / spălat Servicii incluse în preț aplicație: aer condiționat, încălzire centrală, pin. taxa, inmatriculare, parcare, wi-fi curatenie finala. Rezervarea se consideră confirmată definitiv doar după primirea unui avans de 20%! SOSIRE între orele 14:00 - 22:00 PLECARE între orele 07:00 - 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursare în avans, anulare cu 1 lună înainte de sosire. În decese, motive cauzate de o pandemie sau alt motiv.
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 3 km
  • Oficiu poştal: 1.5 km
  • Staţie de gaz: 1.5 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 3 km
  • Aeroport: 1.4 km
  • Port: 4 km
  • Activităţi sportive: 400 m
  • Disco club: 4 km
  • Casino: 4 km
  • Parcul Național: 4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis,
Extra oferta
După o muncă grea și stresantă, dacă vrei să-ți petreci vacanța plăcut în liniște și liniște, și ești pasionat de grătar, gătit la ceaun, preparate la grătar sau preparate sub cuptor/fagure și să savurezi peștele proaspăt prins de la pescarii locali, atunci Vila Bubi este locul potrivit pentru a vă relaxa. În apropiere se găsesc multe alte atracții de vară, cum ar fi volei pe plajă, scufundări, surfing, parasail, în timp ce ciclismul iese în evidență traseul lung de biciclete Fažana MTB-12 vă introduce în frumoasa coastă, plantații de măslini, păduri veșnic verzi, cu vedere la arhipelagul unic Brijuni.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Bubi
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Bielsko-Biała, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2022
Vă recomand !

Recomand, atmosfera fantastica

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Dąbrowa Tarnowska, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2022
Recomand cu drag

Va recomandam Ville Bubi, un loc demn de recomandat pentru familiile cu copii si nu numai, apartamente ingrijite si utilate. Împrejurime foarte fermecătoare, vă recomandăm sincer să revenim acolo !!!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Dąbrowa Tarnowska, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2022
Recomand cu drag

Loc minunat, atmosfera grozava, proprietarul foarte amabil si prietenos. Un loc care merită recomandat până când vrei să te întorci acolo. Recomandăm cu drag!!!

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Katarzyna Kuźma Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Poloneză,
Apartamente Villa Bubi listare a fost vizualizat de 36169 ori de la 02.12.2019.