Apartamente Sea View Sveti Juraj (Jurjevo) - Kvarner

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Sveti Juraj (Jurjevo) și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartamentele cu vedere la mare sunt situate într-un cătun liniștit din Zakos. Acestea sunt situate între Senj și St. George într-o poziție sublimă care oferă o vedere perfectă asupra mării și a insulelor din jur. Fiecare apartament (4 1) are două dormitoare cu paturi duble, o baie (duș, toaletă) și o bucătărie complet echipată. Bucătărie, sufragerie și sufragerie sunt concept deschis. Camera de zi are o canapea extensibilă! Apartamentul 4 2 are dimensiunea de 130 m2, cu două dormitoare, 2 băi, mers în dulapuri. Oaspeții acestui apartament sunt prevăzuți cu un loc de parcare în curte, o sundeck împrejmuită lângă piscină și o curte mare. Toate apartamentele au o terasă acoperită cu mobilier de ședere și toate au vedere la mare și la piscină. Piscina este disponibilă pentru toți oaspeții cu dimensiunea de 64 m2, oaspeții pot utiliza, de asemenea, scaunele noastre cu șezlonguri și umbrelă (2 scaune punte și 1 umbrelă pe aplicație)

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru confirmarea rezervării, este necesară o plată în avans! Avansul este de 30% din prețul total al cazării. Rezervarea poate fi anulată cu 60 de zile înainte de data planificată de sosire, pentru toate anulările după această dată limită, rambursarea completă a depozitului. Pentru sejururi de 14 zile sau mai mult, oferim 10% reducere. Check in: 15: 30-21: 00 Accesați: 08: 00-10: 00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Centru: 3 km
  • Restaurant: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Aerul condiționat este inclus în prețul apartamentului, dar rugăm oaspeții ca atunci când aparatul de aer condiționat să funcționeze să păstreze toate geamurile și ușile închise și ca dispozitivul să iasă la ieșirea din apartament! Piscina este disponibilă tuturor oaspeților, cu o dimensiune de 64 m2. Oaspeții pot folosi, de asemenea, șezlongurile și umbrela noastră (2 scaune punte și 1 umbrelă pe apartament).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sea View
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Mariazell, Austria
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iulie 2019
Ideal pentru copii

Am fost aici cu familia mea, inclusiv cei 2 copii ai mei (4 și 8 ani) a fost perfect! Fără stres, diminețile lângă piscină, după-amiezile la plajă! Apartamente spațioase, curate și bine echipate! Am stat 15 zile și anul viitor ne întoarcem în iulie timp de 18 zile! Nu așteptați !!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Sea View , Iunie 2019
Vedere minunată, răcoritoare în piscină și proprietari extrem de prietenoși. Все супер

Apartament extrem de frumos, cu o vedere uimitoare la mare. Și piscina super, care oferă iluminare în timpul nopții pentru o atmosferă extraordinară pe terasă. Proprietarii ne-au oferit o tavernă privată pe care am pregătit-o pur și simplu pentru cină și am tratat-o mai târziu. Bine - ne întoarcem.

Recomandat pentru : Vacante active, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Augsburg, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Sea View , August 2018
Super vacanță

Apartament a fost foarte curat și frumos decorate! Vederea de la apartament este minunată, iar piscina este mare și păstrată foarte curată! Ne întoarcem la acest apartament de 5 ani! Host Mirna vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie și este întotdeauna fericit să vă ajute!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc

Mulțumesc Vico, sunteți întotdeauna bineveniți înapoi!

Mirna Prpić Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Apartamente Sea View listare a fost vizualizat de 15892 ori de la 14.06.2019.