Apartamente Sea viewSveti Juraj (Jurjevo) - Kvarner

Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele cu vedere la mare sunt situate într-o zonă liniștită din Zakos. Acestea sunt situate între Senj și St George în poziția înaltă, care oferă o priveliște perfectă a mării și a insulelor din jur. Apartamentele sunt moderne și decorate funcțional. Fiecare apartament (4 1) are două dormitoare cu paturi duble, baie (duș, toaletă) și bucătărie complet utilată. Bucătăria, sufrageria și camera de zi sunt concepte deschise. În camera de zi există o canapea retrasă! Apartament 4 2 dimensiunea este de 130 m2, cu două dormitoare, 2 băi, plimbare în dulapuri. Oaspeții acestui apartament au un loc de parcare în curte, un șezlong lângă piscină și o curte mare. Toate apartamentele au o terasă acoperită cu zonă de relaxare și toate au vedere la mare și la piscină. Piscina este disponibilă tuturor oaspeților de 64 m2. De asemenea, oaspeții pot folosi șezlongurile și umbrelele de soare (2 șezlonguri și 1 umbrelă pentru fiecare apartament).

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervarea, trebuie să plătiți un avans! Plata în avans este de 30% din prețul total de cazare. Rezervarea poate fi anulată cu 45 de zile înainte de data sosirii programate, pentru toate anulările după acest termen limită, plata în avans este reținută integral. Pentru sejururi de 14 zile sau mai mult, aprobăm o reducere de 10%. Check-in: 15: 30-21: 00 Check out: 08:00 - 10:00
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Centru: 3 km
  • Restaurant: 3 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Aerul condiționat este inclus în prețul apartamentului, dar vă rugăm oaspeții atunci când aparatul de aer condiționat funcționează pentru a vă asigura că toate ferestrele și ușile sunt închise, astfel încât atunci când părăsiți apartamentul, aparatul se stinge! Piscina este disponibilă tuturor oaspeților, 64 m2. De asemenea, oaspeții pot folosi șezlongurile și umbrelele de soare (2 șezlonguri și 1 umbrelă pentru un apartament).
Vizualizare hartă
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Prim3 Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în Iunie, 2019
Vedere minunată, răcoritoare în piscină și proprietari extrem de prietenoși. Все супер

Apartament extrem de frumos, cu o vedere uimitoare la mare. Și piscina super, care oferă iluminare în timpul nopții pentru o atmosferă extraordinară pe terasă. Proprietarii ne-au oferit o tavernă privată pe care am pregătit-o pur și simplu pentru cină și am tratat-o mai târziu. Bine - ne întoarcem.

Recomandat pentru : Vacante active, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Vico B. Augsburg, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în August, 2018
Super vacanță

Apartament a fost foarte curat și frumos decorate! Vederea de la apartament este minunată, iar piscina este mare și păstrată foarte curată! Ne întoarcem la acest apartament de 5 ani! Host Mirna vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie și este întotdeauna fericit să vă ajute!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc

Mulțumesc Vico, sunteți întotdeauna bineveniți înapoi!

Mirna Prpić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,