Casa de vacanta Malibu OneVir - Insule croate

preț de la LEI 0 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Villa Malibu One este o stațiune de lux situată într-o pădure retrasă de pin mediteranean, nu departe de mare, și se întinde pe o suprafață amenajată de peste 5000 de metri pătrați. Pentru cei care decid să se relaxeze în această frumoasă vilă, există o piscină de 12 metri, sală de joacă, bucătărie în aer liber și multe alte facilități care vor face vacanța vizitatorilor săi de neuitat. Vila are o capacitate de 20 + 8 (20 de paturi principale și 8 paturi suplimentare), capacitatea maximă este de 28 de persoane.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vă garantați și confirmați sosirea plătind avansul necesar, care reprezintă 20% din prețul total al unității de cazare. Toate informațiile pentru plata în avans vor fi trimise prin ofertă la adresa de e-mail a oaspetelui. După primirea plății în avans, rezervarea este considerată confirmată, iar oaspetelui i se trimite un voucher la adresa de e-mail - confirmarea rezervării. Restul sumei pe care o plătește oaspetele la sosirea în vilă în numerar sau prin plată în contul în care a fost efectuată plata în avans.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
În vilele și apartamentele din Malibu, credem în legăturile prietenoase pe care le construim cu oaspeții noștri de ani de zile. Datorită pandemiei declarate a virusului COVID-19 la nivel mondial, am decis să facem un gest pentru a vă permite tuturor celor a căror încredere înseamnă atât de mult pentru noi să anulăm rezervările mai flexibil și să „reîncărcați” folosind avansul deja plătit. Noile politici se aplică tuturor rezervărilor existente și noi efectuate prin rezervare directă pentru 2021, iar scopul lor este de a vă permite să vă planificați vacanța în siguranță și fără griji. Politica de anulare: - În caz de anulare cu până la 21 de zile înainte de sosire, suma plătită poate fi utilizată în următorul sejur. Rambursarea sumei plătite nu este posibilă. - În caz de anulare sau modificare cu 21 - 0 zile înainte de sosire și ne-sosire, suma plătită nu poate fi utilizată în următorul sejur în facilitățile Malibu. Rambursarea sumei plătite nu este posibilă. - În caz de plecare anticipată de la cazare, nu este posibilă rambursarea sumei rezervării.
Distante
 • Mare: 600 m
 • Plajă: 600 m
 • Centru: 900 m
 • Alimentara: 200 m
 • Restaurant: 500 m
 • Doctor: 1 km
 • Farmacie: 1 km
 • Oficiu poştal: 300 m
 • Staţie de gaz: 4 km
 • Activităţi sportive: 10 m
 • Disco club: 900 m
 • Parcul Național: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
- Piscină de 12 metri cu șezlonguri și umbrele - Sală de joacă în aer liber (biliard, air-hochei, săgeți, tenis de masă, fotbal de masă) - Bucătărie echipată în aer liber - foișor în aer liber cu mobilier de grădină - Biciclete (Mountain bike) - internet Wi-Fi
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Malibu One
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Varsava, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2019
Loc excelent

Loc frumos, înconjurat de pădure, atmosferă calmă și renunțată, apartamente curate, piscină mare și curată, gazde drăguțe, o mulțime de facilități precum sala de jocuri, biciclete și bucătărie în aer liber ... cu siguranță vom reveni!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Besima Karabegović Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Echipa Malibu reprezintă familia Karabegovic, care operează cu succes în turism de mulți ani. Misiunea noastră este să oferim oaspeților un serviciu de înaltă calitate și să ne asigurăm că vor primi vacanța pe care o merită.