Apartamente OlivaBanjole - Istria

preț de la LEI 1.707 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Banjole și regiunea Istria !
Descriere detaliata

APARTAMENTUL OLIVA ESTE mobilat simplu și practic, situat la primul etaj al unei mici clădiri situate într-o zonă liniștită a orașului turistic Volme. Unitatea de cazare are comunicare internă sub formă de scări în spirală care leagă primul etaj de mansarda unde există o galerie și o cameră. Piscina și grădina sunt comune tuturor chiriașilor clădirii, iar la parter există căi comune acoperite, unde puteți petrece un timp plăcut la umbră. ISTRIANA HOUSE este o casă de vacanță situată în același sat. Parterul are bucătărie, living și baie. La primul etaj sunt două dormitoare și o altă baie. Într-un dormitor există un pat dublu pentru două persoane. A doua cameră are trei paturi și un alt pat suplimentar, iar această cameră poate găzdui 4 persoane. În camera de zi pot dormi încă două persoane pe o canapea extensibilă. Casa poate găzdui în total 6 persoane. Casa are o curte proprie cu grătar, parcare, TV prin satelit, două unități de aer condiționat, utilizarea piscinei comune și internet.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa turistică este inclusă în preț. Rezervarea este confirmată după plata a 20% din suma totală în contul de gazdă care vă va fi trimis după ce decideți să ajungeți. Restul sumei se achită în numerar la sosire. Ora sosirii este de la ora 15 și ora plecării până la ora 10 dimineața. Proprietatea oferă spălătorie și prosoape gratuite. Dacă sunteți interesat, închirierea de biciclete se plătește suplimentar în numerar per bicicletă și numărul de zile de rezervare. Piscinele sunt comune și sezoniere, sunt deschise în perioada 15.05. până la 30.09. Pentru toate ambiguitățile și informațiile, contactați-ne. Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Stimați oaspeți, vă puteți anula rezervarea cu 15 zile înainte de data sosirii, cu o rambursare de 100% a plății în avans.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 700 m
  • Centru: 1 km
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 600 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 800 m
  • Banca: 800 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de gaz: 800 m
  • Staţie de autobuz: 7 km
  • Gară: 7 km
  • Aeroport: 9 km
  • Port: 200 m
  • Activităţi sportive: 1 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Atât în Apartment Oliva, cât și în casa de vacanță Istriana House este posibil să închiriați biciclete la prețuri extrem de accesibile. Internetul, parcarea, aerul condiționat și utilizarea piscinei în aer liber sunt gratuite. În Medulin și Banjole este posibil să faceți excursii organizate, iar Pula este la doar câțiva kilometri de apartament cu tot potențialul său. În Medulin, care este centrul Riviera, puteți face scufundări, călărie, navigație, vizitare panoramică, parașutism, plimbări cu safari cu mașini și motociclete închiriate, etc ... Există multe restaurante în zonă cu specialități mediteraneene și istriene, cu pește proaspăt și cele mai bune ulei de măsline în lume. Noaptea, distracția bună este garantată în cafenele, cluburi de noapte, parcuri de distracții și restaurante.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Oliva
Mario Vučković Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Numele meu este Mario Vuckovic, eu sunt căsătorit și tatăl mândru de doi copii. Suntem în turism de mai mulți ani și este un loc de muncă, care mă face fericit. Gazdă și de a întâlni oameni noi este un privilegiu și responsabilitate. Aștept cu nerăbdare să fiecare nouă întâlnire cu tine, oaspeții mei

Apartamente Oliva listare a fost vizualizat de 45102 ori de la 16.06.2015.