Apartamente Villa MarićBaška Voda - Regiunea de Split

preț de la LEI 2.105 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Villa Marić este situată într-o zonă liniștită din Baska Voda, la 200 de metri de mare. Vila oferă o vedere frumoasă la mare, insule și munții din jur. În apropiere există piețe, restaurante și cafenele. Apartamentele spațioase constau dintr-un dormitor dublu, o baie, o bucătărie, o sufragerie și un living. În living există o canapea extensibilă. Apartamentele dotate modern vă fac șederea mai confortabilă: TV prin satelit, WiFi, aer condiționat și ustensile de bucătărie necesare și o terasă cu vedere frumoasă la mare. In fata vilei se afla o parcare spatioasa. Parcarea în garaj poate fi oferită la cerere și la un cost suplimentar. Mediul liniștit din jurul casei asigură liniște față de zgomotul străzii și siguranță copiilor. Personalul prietenos este mereu la dispoziția dumneavoastră. Vă dorim o primire călduroasă și dorim să vă faceți să vă simțiți ca acasă. Sperăm să vă bucurați de apartamentele noastre și să vă bucurați de Baška Voda de neuitat! Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 200 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 500 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 400 m
  • Farmacie: 600 m
  • Banca: 500 m
  • Oficiu poştal: 800 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Marić
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Zielona Góra, Polonia
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+2, August 2022
Opinie pozitivă - o recomand

Locul a îndeplinit așteptările noastre, totul a fost așa cum este descris pe site. Camerele conțineau toate lucrurile necesare (inclusiv bucătărie - vase, baie - prosoape, săpun, camere - un dulap mare). Exista o parcare proprie. Atat apartamentul cat si intreaga facilitate au fost curate. Era aproape de plajă, deși trebuia să urci 170 de trepte, nu a fost o problemă pentru noi, mai era o coborâre blândă. In cartier se afla baruri, magazine, brutarii si restaurante. Contactul cu proprietarul a fost foarte pozitiv, ea a fost de mare ajutor atât la efectuarea rezervării, cât și la fața locului.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc

Droga Marto, Cieszymy się, że miałeś przyjemny pobyt w naszym obiekcie. Multumesc pentru recenzia frumoasa. Sper că vom avea ocazia să ne revedem. Życzymy wszystkiej najlepszego și złałamy złówny pozdrowień.

Čačinci, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Evaluare pozitivă

Cazare foarte frumoasa, totul ingrijit si curat! Cel mai bine, gazdele politicoase... avem doar cuvinte de laudă

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Mulțumesc!

Dragă Josip, Vă mulțumim pentru evaluările frumoase. Ne bucurăm că ați avut o vacanță plăcută în cazarea noastră. Sperăm să avem ocazia să vă găzduim din nou. Salutări și o zi bună.

Mara Marić Publicitate de la 2022
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Vă dorim o primire călduroasă și dorim să vă faceți să vă simțiți ca acasă. Sperăm să vă bucurați de apartamentele noastre și să vă bucurați de Baška Voda de neuitat! Așteptăm cu nerăbdare sosirea dumneavoastră!

Apartamente Villa Marić listare a fost vizualizat de 19010 ori de la 21.04.2022.