Apartamente Green RetreatBibinje - Regiunea Zadar

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele de lux sunt situate direct pe plajă, cu o vedere frumoasă la mare și o piscină mare în zona comună. Camerele sunt confortabile și decorate elegant, fiecare cu baie proprie. Paturile sunt noi, cu saltele și perne ergonomice premium. Bucătăriile sunt dotate cu electrocasnice moderne, toate au mașină de spălat vase și alte lucruri de care oaspeții au nevoie pentru a pregăti mâncarea. Toate apartamentele au balcoane private cu vedere la mare și la plajă, unde oaspeții se pot bucura de dimineața și seara. Apartamentele sunt ideale pentru cei care caută confortul suprem și sunt perfecte pentru familia sau prietenii care doresc să se bucure de un mediu relaxat pe litoral.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru o rezervare este necesara plata unui avans de 20%, sau minim 2 zile de cazare daca este un sejur mai scurt. Check-in se face după ora 14:00, iar check-out până la ora 11:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 20 m
  • Plajă: 10 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 500 m
  • Farmacie: 500 m
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Aeroport: 10 km
  • Port: 1.5 km
  • Activităţi sportive: 200 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Extra oferta
In zona comuna se afla o frumoasa piscina inconjurata de verdeata cu vedere la mare. Această piscină oferă un spațiu liniștit pentru a vă relaxa și a vă bucura de șezlongurile confortabile unde vă puteți bucura de soare sau vă puteți relaxa la umbra copacilor sau a umbrelelor. Pentru copiii mai mici, există și o piscină mică și puțin adâncă, unde pot înota în siguranță sub supravegherea părinților. Complexul dispune de spatiu mai mult decat suficient pentru toti oaspetii (casa are in total 3 apartamente) cu un numar suficient de sezlonguri si umbrele.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Green Retreat
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Thal, Austria
Foarte bine (4/5) A rămas în A4, Septembrie 2023
Apartament grozav cu mici pete

Am stat o săptămână în Bibinje cu cei 2 adolescenți ai noștri. Locația apartamentului chiar lângă mare este excelentă. Călătoria cu Google funcționează bine, dar, din păcate, nu există un număr de casă la poartă, așa că la început crezi că te înșeli. Apartamentul este destul de mare si relativ modern. Paturile sunt noi si confortabile. Din păcate, lipsesc câteva lucruri mici. Deci nu există posibilitatea de a agăța prosoapele în băi. Câteva cârlige de perete ar ajuta. Suportul pentru hârtie igienică lipsea și el într-una. În general, nu există spațiu de depozitare sau singurul raft mic era atât de liber încât nu puteai pune nimic pe el. Bucataria este destul de mica, dar are masina de spalat vase. Este posibil ca tigăile să fie înlocuite (aragazul cu inducție, nu toate tigăile sunt potrivite pentru aceasta) și aparatul de cafea trebuie detartrat. Din pacate nu merge asa. În general, a fost o vacanță frumoasă și s-ar putea să revenim. Restaurantele sunt la câțiva pași și nu este departe de brutărie sau de un mic supermarket.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Ljubljana, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, Iunie 2023
Excelent!!!

O casă foarte frumoasă nouă și bine întreținută, cu piscină, locație excelentă, chiar lângă plajă. Aceasta a fost cea mai bună cazare din Croația, unde au stat în vacanță cu familia până acum și cea mai bună locație pentru noi în Bibinje. Oferă tot confortul de care aveți nevoie - un apartament modern frumos, piscină, duș în aer liber. șezlonguri, vedere frumoasă la mare. Gazde foarte prietenoase care te fac să te simți ca acasă. Bibinje este, de asemenea, grozav - puteți face totul pe jos, fără mașină, au o promenadă lungă pe malul mării, suficiente restaurante, brutării, magazine. Cu siguranta vom reveni!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Gordana Sekula
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Green Retreat listare a fost vizualizat de 11665 ori de la 04.05.2023.