Casa de vacanta EvalaDrage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 6 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Drage și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

O casă nouă de piatră cu curte într-un golf liniștit. Echipat pentru o ședere și vacanță plăcută a familiilor cu copii și animale de companie. Are două dormitoare, un living, o bucătărie cu sufragerie, o baie și o terasă mare acoperită cu bucătărie în aer liber și grătar. Fiecare camera are un pat dublu de dimensiunea 200x160 cm. In living se afla un pat coltar de 200x150 cm. In fata casei se afla o plaja cu sezlonguri si umbrele si un loc de acostare pentru ambarcatiuni mai mici. Pentru copii sunt pregătite jucării, trambulină, 2 x plăci sup. Accesul la casa se face pe un drum de macadam.Marea, Parcul Natural Lacul Vrana si Parcul National Kornati ofera posibilitatea de a naviga, surfing, excursii si ciclism. Un loc ideal pentru toti iubitorii de natura, liniste, libertate si tot ce tine de mare care vor sa petreaca o vacanta de calitate si interesanta. Distanța până la orașe mai mari, cum ar fi Zadar sau Šibenik, este de 35 km.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se face la sosirea oaspetilor, iar 30% din avansul pentru rezervare este achitat in cont pentru siguranta dumneavoastra si a noastra. In cazul anularii rezervarii, returnam avansul daca rezervarea este anulata cu doua luni inainte de data rezervata. Sosirea este de la ora 14, iar plecarea este până la ora 10. Nu este posibil să scurtați sau prelungiți ulterior șederea. Notă: animalele de companie sunt binevenite, dar este necesar să plătiți 50 EUR pentru curățenie.Taxa de turism este inclusă în preț.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 5 km
  • Alimentara: 2 km
  • Restaurant: 500 m
  • Doctor: 6 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 6 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 6 km
  • Staţie de autobuz: 1.7 km
  • Aeroport: 40 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 2 km
  • Disco club: 3 km
  • Casino: 10 km
  • Parcul Național: 2 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Evala
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Geldermalsen , Țările de Jos
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Mai 2022
Casă de vacanță frumoasă într-o locație specială

Am fost aici de mai multe ori pentru a o vizita pe prietena gazda Marja cu prietena noastra Marica din Pakostane. O locatie frumoasa de unde poti face excursii frumoase in Pakostane, Biogard, Sibenink, Lacul Vrana. Nu vei avea suficient timp să mergi și să vezi toate lucrurile frumoase. Vă puteți bucura de o baie la cabană. Vă recomandăm cu siguranță această cazare pentru o vacanță minunată în țara ospitalieră a Croației.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din olandeză - Arată versiunea originală
Hrvace, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Aprilie 2021
Locul unde mergi!

Am rămas aici deja de câteva ori. Minunată casă de piatră confortabilă și confortabilă, în golf liniștit, înconjurată complet de natură. Casa este dotată cu grătar, terasă minunată și grădină frumoasă, toate fiind poziționate la câțiva metri de mare. Locul ideal pentru toți cei care doresc să petreacă zile liniștite, înconjurați de adriatic autentic, ca pe vremuri, cu peisajele, mirosurile și aromele sale uimitoare. Am petrecut aici cu câinele nostru, care, de asemenea, s-a bucurat de sejur la fel de mult toată libertatea pe care o avea.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Evala

Dragi Ante și Marry, vă mulțumesc pentru vizită și companie plăcută. Esti intotdeauna binevenit. Aștept să te văd din nou. Cele mai bune regade.

Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, August 2020
Tot ce ai nevoie

Casă de piatră frumoasă, liniștită și confortabilă, care vă oferă tot ce aveți nevoie pentru o vacanță minunată cu familia și prietenii. Dacă doriți o vacanță fără vecini zgomotoși, mergeți la Evala. O mulțime de insule mici și golfuri frumoase sunt la doar câteva minute distanță, cum ar fi lacul Vrana, unde am mers pentru o plimbare cu bicicleta. Dar majoritatea zilelor am stat acasă la grătar și relaxare pe terasa cu vedere la mare și măslini drăguți. Multe mulțumiri doamnei Marija pentru că a fost o gazdă excelentă pentru familia noastră. Ne vedem data viitoare ... Familia Ekart

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Draga Ivana & familie

Îți mulțumesc pentru cuvintele amabile. Oaspeții mulțumiți sunt cel mai bun mod de a vedea că facem o treabă bună! Aștept cu nerăbdare să vă revedem pe dumneavoastră și familia!

Branimir Ćaćić Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bine ați venit în casa lui Eval !.

Casa de vacanta Evala listare a fost vizualizat de 57122 ori de la 05.01.2020.