Casa de vacanta KayoDrage - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Drage și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Casa mobilă Kayo1 și Kayo2 este situată în tabăra Oaza Lučica lângă Drage. (Kayo1) Două camere moderne vă oferă o senzație de hotel. Prima cameră are un pat dublu, în timp ce a doua are două paturi de o persoană care pot fi unite într-un pat mai mare dacă este necesar. (Kayo2) in ambele camere este un pat dublu, iar intr-una este inca un pat suplimentar pentru o persoana. În living există o canapea (Kayo1) și o canapea de colț (Kayo2) care poate servi și ca pat suplimentar. Căsuțele sunt dotate cu TV LED, WI/Fi-, satelit, aer condiționat (încălzire/răcire), cuptor cu microunde, ceainic și prăjitor de pâine. Terase spațioase, la umbra unui smochin, cu o masă mare pentru 6 persoane (Kayo1) sau 8 persoane (Kayo2) și un șezlong este partea cea mai fermecătoare și partea în care oaspeții stau cel mai des.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Numărul minim de nopți este de 6 sau 7 zile. Check in: duminica de la ora 14.00 Check out: duminica pana la ora 10.00 Rezervarea unei programari platind un avans de 30% in avans si 70% la sosirea la cabana. Plata este posibilă prin cont bancar sau numerar la sosirea la cabană. Prețul curățeniei finale este de 50 EUR și se percepe la sosirea la cabană.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Politica de anulare
Rambursarea 100% a avansului dacă rezervarea este anulată cu până la 30 de zile înainte de sosire. Plata in avans de 50% daca rezervarea este anulata cu pana la 15 zile inainte de sosire. În caz de anulare în termen de 14 zile de la data sosirii, avansul nu va fi rambursat.
Distante
Extra oferta
În interiorul taberei există un restaurant, fast-food, cafenea și magazin. La recepția taberei puteți găsi informații despre excursii în zonă și închiriere de bărci.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Kayo
Katarina Čibarić Publicitate de la 2021
Vorbește:
Croată,
Casa de vacanta Kayo listare a fost vizualizat de 18856 ori de la 02.11.2021.