Apartamente TenaGornji Karin - Regiunea Zadar

preț de la LEI 1.238 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Tena sunt situate de-a lungul marginii promenadei, primul rând spre mare. Curtea amenajata duce direct la plaja, marea este la 10m distanta. Distanta pana la magazine sau restaurante 20m. Oaspeții facilității au la dispoziție o curte spațioasă, grătar și parcare. Fiecare unitate are mobilier de grădină adecvat, care asigură odihnă și distracție în cea mai fierbinte parte a zilei. Capacitatea blocului este formata din 2 apartamente, primul situat la parterul blocului, dimensiunea 22 m2, potrivit pentru maxim 2 persoane per apartament, iar cel de-al doilea la etaj potrivit pentru maxim 6 persoane. pe apartament. Fiecare apartament are paturi duble confortabile, o bucătărie și o canapea clasică cu trei locuri, care poate fi ușor transformată într-un pat suplimentar confortabil, dacă este necesar. Fiecare apartament este dotat cu aer conditionat, internet WI-FI, TV. Fiecare apartament are o baie cu duș. Crna Punta este situată în Golful Karin, la 5 minute de Karin, la 40 km de Zadar.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Lista de prețuri pentru cazare este afișată lângă fiecare apartament în parte. La efectuarea unei rezervari se face un avans in valoare de 30% din suma totala convenita in contul curent al proprietarului facilitatii, confirmandu-se astfel rezervarea, in timp ce restul se achita la sosirea la facilitate. Pretul evidentiat in lista de preturi pentru fiecare apartament este majorat pentru utilizarea unui pat suplimentar: de persoana 15 eur pe zi. Pentru doar 1 noapte in apartament, pretul sejurului, care este evidentiat in lista de preturi, va fi majorat cu 10€ in toate perioadele. În plus, puteți începe să utilizați apartamentul închiriat în ziua sosirii la unitate după ora 14:00, în timp ce ora de plecare din unitate este cel târziu la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Alimentara: 20 m
  • Restaurant: 90 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Cazarea include: lenjerie de pat, prosoape, Wi-Fi gratuit, taxe, șezlonguri, folosirea grătarului, aer condiționat, parcare în clădire.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Tena
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 4 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Prijedor, Bosnia și Herțegovina
Excelent! (5/5) A rămas în A4+2, Iulie 2023
Vacanță frumoasă!

Cazarea este excelenta. Totul este ca in poze. Foarte curat si ordonat. Proprietarul este discret și întotdeauna gata să ajute. Ni s-a dat un set suplimentar de lenjerie de pat după ce l-am murdarit. Plaja este frumoasa la umbra. Potrivit pentru vacanțe cu copii foarte mici. Bucătăria este dotată cu vase. Apartamentul chiar nu are defecte.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iulie 2023
Vara 2023

Deși nu este prima dată când sunt aici, sunt mereu surprins de ceva nou. Pe langa curatenia de top, proprietarii aduc si un plus de prospetime apartamentului. Fie că este vorba de tapet nou, de o copertă sau de o renovare completă a spațiului în sine... nu contează, experiența este întotdeauna Woow! Anul acesta, am fost întâmpinați cu fructe și prăjituri o măsuță în cameră. Foarte plăcut pentru gust și răcoritor după călătorie. Plaja este chiar lângă casă, restaurant și magazin, de asemenea. Jelena, Mio și minunata lor fiică Tena sunt speciali, plăcute și deloc intruzive. Și din nou, vă stau la dispoziție, pentru orice întrebare, conversație. Apartamentele sunt dotate cu tot ce ai nevoie pentru o vacanta fara griji. Aduceți voință bună, un prosop de plajă, o carte și bucurați-vă. Ružica Gavranović

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Krapina, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Studio+1, Iulie 2022
Vacanta in 2022.

Ne-am cazat intr-o garsoniera, foarte frumos amenajata, aveam tot ce ne trebuia. Atmosfera romantica seara cu iluminat in curte. De la curte la mare si inot fara limite... Gazdele sunt foarte dragute. A fost o vacanta frumoasa si linistita!!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Jelena Pohižek Lacić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi prieteni, bun venit la Crna Punta! Nu ezitați să mă contactați pentru orice informații!

Apartamente Tena listare a fost vizualizat de 72655 ori de la 27.06.2016.