Apartamente IvaIž - Insule croate

preț de la LEI 5 pe noapte
Descriere detaliata

Cele două apartamente noastre recent renovate cu jacuzzi (200x200 - pentru 5 persoane) sunt situate într-o locație ideală (primul rând până la mare) pentru toți iubitorii de pace, liniște mării, verdeață de coastă și natură curată. Pe lângă o plajă privată, naturală în fața clădirii, cu umbrele și șezlonguri și scări pentru un acces mai bun la mare, unele apartamente au balcon cu vedere la mare, iar unele au o terasă mare cu grătar. În fiecare dintre cele 2 apartamente există o bucătărie complet utilată cu un living, o baie și un dormitor A1 cu balcon (3 1), A2 cu terasă (3 1). Apartamentele au un farmec al simplității și al casualității verii care vă va relaxa la început. O potecă de-a lungul mării duce de la clădire la o piață din apropiere și un restaurant cu aspect Robison și mâncăruri gourmet dalmate adevărate. Veli Iž este la doar câteva minute de mers cu mașina. Acolo puteți găsi un oficiu poștal, un port de agrement, restaurante și o piață. Pe toată insula, chiar și în fața apartamentului, poți descoperi magia pescuitului. Liniste si bucurie garantata!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Puteți ajunge pe insulă cu feribotul din Zadar (portul Gaženica) și trebuie să faceți o rezervare în avans și să cumpărați un bilet online. Dacă nu sunteți sigur cum să găsiți singur casa, ne putem întâlni la port. Programarea se rezerva prin plata unui avans, dupa confirmarea disponibilitatii.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 400 m
  • Doctor: 400 m
  • Oficiu poştal: 5 km
  • Port: 5 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
terasa cu jacuzzi (2 locuri de relaxare + 3 locuri de relaxare) doar pentru oaspetii apartamentului
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Iva
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Danijela Škaro Publicitate de la 2020
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Am păstrat familia de apartamente de mulți ani. Sarcina noastră și adevărata satisfacție este atunci când oaspetele se simte confortabil în instalația noastră și când se întoarce din nou. Suntem întotdeauna la dispoziția oaspeților noștri pentru orice întrebări și recomandări.

Apartamente Iva listare a fost vizualizat de 21643 ori de la 06.05.2020.