Apartamente OgradicaIž - Insule croate

preț de la LEI 1.363 pe noapte
Descriere detaliata

Locația noastră este Veli Iž, o insulă frumoasă situată lângă Zadar. Dacă vrei o vacanță departe de aglomerația orașului, plajele aglomerate, zgomotul și stresul, aceasta este destinația pentru tine. Când te trezești dimineața, vei simți mirosul și prospețimea Mării Adriatice curate, care se află la doar 5 minute de mers pe jos. Locul este mic, dar deosebit. Este împodobit cu multe străzi vechi, natură, mare, o biserică ale cărei clopote sună, nu trebuie să te uiți la timp, 2 magazine cu produse alimentare și accesorii, câteva cafenele pentru a te răcori cu diverse băuturi și restaurante. unde te poți răsfăța cu specialități insulare și alte preparate delicioase. Apartamentele sunt confortabile, potrivite atât pentru familii cu copii, cât și pentru cupluri. Acestea conțin tot ce aveți nevoie pentru o vacanță de calitate. Totul este la îndemâna ta. Puteți ajunge în centru în 7 minute. Puteți folosi grătarul care face parte din instalație pentru prepararea peștelui și a cărnii. Parcarea este asigurata in fata casei. Fiecare apartament are o terasă pentru relaxare. Veniți la Veli Iž și răsfățați-vă cu magia insulei. Suntem disponibili pentru toate întrebările

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata se poate face la unitatea de cazare, rezervarile se fac prin email sau numarul de telefon mobil. Ora de sosire este flexibilă după ora 10:00, iar ora de plecare este până la ora 12:00. Plata în avans este de 10% din prețul total.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Dacă vă anulați șederea în cazare cu până la 14 zile înainte de sosire, vă vom rambursa avansul.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 70 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O băutură de bun venit este inclusă în preț. Este posibil să mergeți într-un tur privat cu barca la insula Rutnjak din apropiere, la un cost suplimentar. Insula este bine conectată cu Zadar, așa că puteți pleca într-o excursie la Zadar.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Ogradica
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Igor Sutlović
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Apartamente Ogradica listare a fost vizualizat de 3618 ori de la 27.03.2023.