Apartamente SlanacIž - Insule croate

preț de la LEI 1.433 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Este insula din arhipelagul Zadar. Aceasta insula este locul perfect pentru un concediu liniștit și romantic și pentru vacanțe de familie. Înconjurat de Marea Adriatică limpede curată, plaje frumoase, golfuri ascunse, experimentul va mirosi de ierburi mediteraneene, păduri de pin, greieri și armonioase specialități insulare arhitekturom.Tradicionalne și preparate din bucătăria locală din această insulă, puteți încerca beciurile de vin. Iz este ideal pentru boaters și Robinson moderne, și toți iubitorii de mare adâncime va încânta a fi una dintre cele mai frumoase lumii subacvatice. Vizitați Iz și de a descoperi frumusețea Mării Adriatice. Apartamentele sunt situate într-o casă de piatră de familie, în care există un bar de cafea. Oaspeții pot folosi terasa cu șemineu. Vă veți bucura de o ambianta placuta la doar câțiva metri distanță de plajă. Chiar în centrul posibilă sosirea direct în fața casei cu o mașină. Insula este conectat la continent cu mai multe linii de transport maritim .. Așteptăm cu nerăbdare să te văd .. Salutări de la Iz!

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervarea dvs., trebuie să plătească 20% în avans.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 10 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Doctor: 100 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Port: 300 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură de bun venit sunt incluse în preț, posibilitatea de a inchiria o barca, posibilitatea de a organiza Izet în NP Kornati.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Slanac
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 9 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Iž, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iunie 2017
loc mic Lovely

Marele loc mic cu fler ultima dată, pentru toți cei care doresc să se relaxeze departe de mulțime și oraș, ideal pentru familiile cu copii mici. Beach, la numai 5 minute de la apartament, parcare, gazdele minunate, apartamente curat și ordonat. Toată lumea se întoarce din nou!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Augsburg, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2017
Genul gazde! Super apartament elegant!

gazde primitoare! Super apartament elegant! Apartamentul era curat, ordonat și merită fiecare bănuț într-adevăr. Gazdele, de asemenea, foarte amabili! Ne-am simtit foarte bun venit. Plaja se află la o plimbare de doar 5 minute. Pe insulă și nu au nevoie de o mașină, datorită faptului că catamaran este, de asemenea, de 3-4 minute de mers pe jos. Dacă ajungeți cu mașina, are un loc de parcare direct în fața apartamentului. Am avut o odihnă!

Recomandat pentru : Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Pesnica pri Mariboru, Slovenia
Foarte bine (4/5) A rămas în A2+2, Iulie 2016
apartament

Apartamentul este bine echipata, iar camerele sunt mari, astfel încât în ​​camera de zi comună fără probleme de dormit 3 persoane. Nu aveți nevoie de o mașină pentru că tot ce ai nevoie foarte aproape. Plaja oferă, de asemenea nuanta naturala, recomand rezervare un feribot în ambele direcții, la care cu amabilitate a subliniat proprietarul apartamentului în momentul rezervării. În orice caz, ne vom întoarce la insula Iz.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Suzana Konatić Publicitate de la 2010
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,