Casa de vacanta DavorkaIž - Insule croate

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casa de vacanță Davorka este situată în Mali Iž, pe insula Iž. Este situat chiar lângă mare, într-o zonă liniștită din Tražet, în afara orașului și a drumurilor. Casa are doua dormitoare (o camera are un pat mare pentru doua persoane si un pat pentru o persoana, iar cealalta camera are doua paturi separate), un living mare cu bucatarie si o baie. Este aproape de portul Knež și are o acostare pentru o barcă mai mică. O terasa mare de aproximativ 30 de metri patrati este orientata spre mare, iar langa casa este un gratar din caramida. În jurul casei sunt pini și măslini și o parcare în apropiere. Insula Iž este bine legată de continent, în sezon este legată de Zadar prin două catamarane și două feriboturi pe zi. Există mai multe magazine și restaurante în Mali și Veli Iž, iar în Veli Iž, la 2000 de metri de casă, există o clinică medicală, oficiu poștal, bancomat și portul de agrement. Este posibil să cumpărați pește proaspăt de la pescarii locali în fiecare zi.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervare prin telefon sau e-mail. Plata in numerar. În cont se plătește un avans în valoare de 30% din prețul total. Sosire de la ora 13:00. Plecare până la ora 10. Curățenia finală a casei se plătește 40 euro.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Rambursarea avansului - 100% în circumstanțe extraordinare, 100% dacă oaspetele anulează cu cel puțin 60 de zile înainte de sosire și 50% dacă oaspete anulează cu 60 până la 30 de zile înainte de sosirea rezervată.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 10 m
  • Centru: 700 m
  • Alimentara: 700 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 2 km
  • Oficiu poştal: 2 km
  • Port: 2 km
  • Activităţi sportive: 2 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O băutură de bun venit îi așteaptă pe oaspeți. Ora recomandată de sosire este sâmbătă sau duminică, iar plecarea este vineri. Datorită legăturilor bune cu barca, este posibil să pleci și să te întorci la Zadar într-o singură zi. Este posibil să închiriați o barcă și să faceți excursii organizate în Parcul Natural Telašćica, Parcul Național Kornati și insulele din apropiere.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Davorka
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
vrhnika, Slovenia
Foarte bine (4/5) A rămas în A5+1, August 2023
Davorka - iž

Terasa - vedere, liniste si liniste. Casa este ca in poza, functionala si ordonata. Parcare. Îl recomandăm tuturor oaspeților care caută liniște. Recomandat pentru: Persoane care caută liniște, Familii cu copii,

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Zagreb, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A5+1, Iunie 2022
Oaza de pace

Insulă frumoasă, mare limpede. Dormit și trezit în sunetul mării. Vedere frumoasa, liniste si liniste. Doamna Davorka este o gazdă minunată. Casa este ca in poza, functionala si frumos decorata. Recomandăm această facilitate tuturor oaspeților care caută o oază de liniște. Ne mai vedem.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Davorka Mezić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Casa de vacanta Davorka listare a fost vizualizat de 43679 ori de la 24.03.2016.