Casa de vacanta SalviaIž - Insule croate

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Casă mică de vacanță complet echipată într-o zonă liniștită din Mali Iž, situată la 10 minute de mers pe jos de portul de feriboturi Bršanj și la 15 minute de mers pe jos de centru și portul Komoševo. Unitatea este situată la aproximativ 250 de metri de mare și la 70 de metri de drumul principal. O potecă pietonală duce la clădire, iar de-a lungul drumului este asigurată parcare. Casa este situata intr-o gradina de maslini si plante mediteraneene, facilitatile invecinate sunt la aproximativ 100 m distanta, proprietarul nu sta in casa, ceea ce asigura liniste si intimitate deplina, iar plaja, piata, cafenea..... este la o distanţă de 5 până la 10 minute de mers pe jos. Casa are o suprafata de 69 mp - bucatarie si living, dormitor si baie. Bucataria este complet utilata cu toate electrocasnicele si ustensilele necesare, pat dormitor 160X200, living cu doua paturi 90x200, TV LED, DVD, radio si jocuri de societate. Bucătăria și livingul se deschid spre o terasă de 35 m2, cu o vedere frumoasă la mare. Terasa este acoperita si dotata cu gratar electric, mobilier de exterior si sezlonguri.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
La rezervare, este necesar să plătiți 20% în avans, iar restul sumei convenite se plătește la sosire. Animalele de companie sunt binevenite, ora de sosire este de la 14:00 și ora de plecare până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 4 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Port: 300 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
O băutură de bun venit este inclusă în preț precum și ajutor în navigarea locului, cunoașterea posibilităților de închiriere a unei bărci, excursii organizate, evenimente locale..... În sezon, insula Iž este bine conectată cu Zadar - două feriboturi, un catamaran și o barcă, ceea ce vă permite excursii de o zi la Zadar, iar duminica o vizită la insula vecină Rava. De asemenea, din insula Iž sunt organizate excursii de o zi la insulele Kornati. În timpul verii, pe insulă sunt organizate festivități tradiționale și mai multe evenimente culturale și de divertisment.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta Salvia
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 7 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Jastrebarsko, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2020
Casa lui Salvia

Casa este într-o locație frumoasă, terasă cu vedere la mare. Grădina mediteraneană aromată va încânta toți iubitorii de natură. Casă bine echipată și confortabilă, cu multe detalii care completează vacanța aici. Ordonat si curat. Proprietarul este atent și cordial. Pentru fiecare recomandare.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Casă de vacanță Salvia

Vă mulțumesc pentru comentariul frumos, mă bucur că ați fost mulțumit de cazarea în casa Salvia. Și cum ați spus că casa este pentru fiecare recomandare, așa că pot spune că sunteți oaspeți pentru fiecare recomandare. Satisfacția a fost reciprocă! Mulțumesc din nou!

Slovenj Gradec, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2020
Casa Salvia Mali De la 3B

Casa se află într-o locație frumoasă și liniștită și se află la câteva minute de mers pe jos de mare. Este înconjurat de o grădină frumoasă, care a fost bucurat și de câinele nostru. Terasa este mare și oferă o umbră plăcută și o priveliște frumoasă. Doamna Mirjana este o gazdă minunată și vă recomand casa tuturor celor care vă plac pacea și intimitatea în vacanță, cărora le place, de asemenea, să gătească ceva bun pentru dvs. și tuturor celor care vă bucurați de natură. Ia-ți bicicleta cu tine în vacanță. Așadar, explorarea insulei Iz a fost cea mai frumoasă pentru noi.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Casă Salvia Mali Iž

Mă bucur că vacanța de la Iž a îndeplinit așteptările dvs. și că v-a plăcut să descoperiți frumusețile din Iž. Mulțumesc pentru comentariile frumoase, a fost o plăcere să vă cunosc. Sunteți întotdeauna bineveniți în oaza noastră de pace! Mirjana

Pezinok, Slovacia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2019
Vacanță liniștită

Am avut o ședere frumoasă la locul lui Mirjana. Casa în sine este minunată, foarte curată, spațioasă, cu o bucătărie bine echipată și o mulțime de prosoape de utilizat. Mai mult, grădina din jurul casei este frumoasă. Am apreciat cel mai mult o terasă mare, cu vedere la mare, unde am stat tot timpul. Casa este destul de izolată de alte case care ne-au plăcut mult. Mirjana este o femeie minunată care a fost de mare ajutor. Am ajuns la IZ fără mașină, ceea ce a fost o decizie bună. De fapt, aveți totul într-un sat mic, care se află în apropiere. Recomand cu adevărat casa lui Mirjana iubitorilor de natură.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din engleză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Salvia

Este o plăcere pentru tine să ai o vacanță plăcută și plăcută la Iz și la casa Salvia și mulțumesc pentru comentariile frumoase. . Ați fost oaspeți foarte atenți și plăcuți și este o plăcere să vă găzduiți. Vă mulțumim!

Afișați toate recenziile
Mirjana Alibašić Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

error_translate

Casa de vacanta Salvia listare a fost vizualizat de 45143 ori de la 05.05.2016.