Apartamente ValentinaKanica (Rogoznica) - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kanica (Rogoznica) și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Apartamentele moderne recent renovate cu vedere la mare, verdeață și parcul de lângă casă. Apartamentele au o cameră de zi, bucătărie, dormitor și baie. Fiecare apartament are o terasă mare acoperită cu vedere la mare. Apartamentele sunt dotate cu lenjerie de pat, prosoape, uscator de par si fier. Bucătăria este echipată cu ustensile de gătit necesare, Apartamentul este disponibil un grătar deschis. Casa are în parcare gratuită și sigură, iar dacă este necesar, un garaj închis. Plaja este la 1 km. Cea mai apropiată plajă este de nisip și nu sunt multe inotatori si daca vrei un pic de mers pe jos, puteți găsi cu ușurință o plajă unde vei fi singur. Coasta este plin de golfuri ascunse cu plaje mici stâncoase și nisipoase. Dacă doriți să se bucure de calm, apele limpezi, mici golfuri ascunse care sunt în așteptarea pentru tine și zona mediteraneană vin la apartamente Valentin. Bine Ati Venit. Apartamente Valentino a creat pentru vacanta romantica si frumoasa și de așteptare pentru tine.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans de 30% din cauza băncii. Restul la sosire. Sosire de la 14 pm, plecare de 10 de ore. Animalele de companie -ON CERERE. Alte beneficii și reduceri negociat.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 1 km
  • Plajă: 1 km
  • Centru: 500 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 1 km
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 10 km
  • Staţie de gaz: 15 km
  • Staţie de autobuz: 25 km
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 10 km
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 1 km
  • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
BĂUTURI - primitoare, legume organice și 1 litru de ulei de măsline -gratis ecologic. Închiria o barcă și scutere. biciclete electrice disponibile în Rogoznica. Tourist Office Rogoznica organizeaza excursii de o zi - în cascade Parcul Național Krka, Parcul Național Kornati și Plitvice, Parcul National Paklenica, o excursie la Parcul Kornati și Mljet National. DIVING- organizat cu un profesionist în Rogoznica și scuipat. . Kanica este locul perfect pentru a vă relaxa cu familia ta, un prieten de animale de companie. Este potrivit pentru biclikizam, scufundări, riibolov și plimbări. Orașe Trogir (20 km), Split (45 km), Sibenik (40 km) și Primosten (15km). Sunt bogate in patrimoniul istoric și cultural. În stațiunea Kanica este posibil de a închiria o barcă pentru tine si prietenii tai. BINE ATI VENIT!
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Valentina
Comentarii
Dezastru 1/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Starogard Gdański, Polonia
Dezastru (1/5) A rămas în Apartamente Valentina, Iulie 2015
Eu nu recomand

Apartamente frumoase, dar mici. Gazdele au scris mai devreme 400m de plaja, acum a fost schimbat la 1000m, din păcate, este 1900 m - măsurată cu mașina, în jos de plată nu a dat !!!. Locuitorii acestei localități râs că 400m este chiar un elicopter nu are o plajă - și ca sala "Panorama" - așa cum este pe un deal și singur în pustie, negru ca noaptea d ... cu siguranță nu pentru familiile cu copii, care ei doresc să-și petreacă vacanța în Golful. Beach Kanicy mare - chiar înainte de turn restaurant stânga și cere camere. dacă aveți întrebări ne contactați prin e-mail: djzakrzewski@wp.pl

Recomandat pentru :
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Siniša Vidović Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Buna ziua, numele meu este Sinisa Vidovic. Om de familie însuși. Eu si familia mea dorim să vă oferim toate condițiile pentru o vacanță frumoasă și de neuitat. Avem un nou și modern de apartamente în cazul în care dorim să fie simt frumos și plăcut. Confort, pace și satisfacție va fi prioritatea noastră, dacă alegeți să stați cu noi. Cele mai bune urări!

Apartamente Valentina listare a fost vizualizat de 6481 ori de la 22.11.2014.