Apartamente Villa JozefinaKarlobag - Kvarner

preț de la LEI 741 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Vila Jozefina este situată în barca de pescuit sat liniștit, lângă autostrada Adriatică, la poalele lanțului muntos Velebit, care se intinde de-a lungul canalului Velebit. La doar 5 km de Karlobag și la 60 km de Senj, Villa Jozefina va ofera cazare in doua apartamente confortabile, în cazul în care cei dragi se pot bucura și petrece o zi de vară de neuitat. Fiecare apartament este compus dintr-un dormitor cu un pat dublu și baie, living, bucatarie, sala de mese, baie si un balcon frumos, spațios, cu vedere la mare deschisă. Facilitățile includ: aer condiționat în camere, LCD, uscator de par, calculator, bucătărie echipată, cuptor cu microunde, ceainic electric, frigider și parcare gratuită. Momente din umbră completă de plante mediteraneene care înconjoară Villa Josephine și bucurați-vă de mirosuri amețitoare care se răspândesc din șemineu în aer liber, unde vă puteți pregăti unele dintre specialitățile lor. Cu sunete de greieri petrece vacanța în apartamente Villa Jozefina.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
In Villa Jozefina va primi ospitalier și vă oferă o băutură de bun venit și un coș de produse de familie - gem smochine, coniac sau vin. Oaspeții care au stat anul trecut la Villa gratuit Jozefina, un week-end, dezvăluie un apartament în perioada cuprinsă între 1. 10. la 1. 04. Rezerva de cel puțin 7 zile, a făcut la 15. 05. da o reducere de 10%. De impozitare este inclus. Atunci când rezervare este obligat să plătească 10% în avans prin transfer bancar. Soldul se plătește în numerar la sosire. Ora sosirii la apartament de 12 ore, o plecare de apartament este de până la 11 ore. Gazdele fel sunt disponibile toate zilele de odihnă și să ne bucurăm de sosire la Villa Jozefina!
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Distante
  • Mare: 400 m
  • Plajă: 400 m
  • Centru: 4 km
  • Alimentara: 1 km
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 4 km
  • Farmacie: 4 km
  • Banca: 4 km
  • Oficiu poştal: 4 km
  • Staţie de gaz: 4 km
  • Staţie de autobuz: 4 km
  • Gară: 45 km
  • Aeroport: 95 km
  • Port: 4 km
  • Activităţi sportive: 4 km
  • Disco club: 4 km
  • Casino: 45 km
  • Parcul Național: 50 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Vila Jozefina este situat în Ribarici în cazul în care amestec de munte si mare de aer, care face mod combinația ideală de climat, potrivite pentru copii și persoane cu inima si probleme respiratorii. Un golf frumos cu cristal mare limpede, nisip natural și plaje stâncoase și natură virgină oferă o vacanță liniștită și relaxantă. la doar 20 minute cu mașina de Ribarice, prevede Parcul National Velebit de Nord, cunoscut pentru diversitatea naturală păstrată și experiența pustie curat. O vizită de importante sunt lacurile Plitvice și Paklenica. barci de pescuit in apropiere de locul și în cazul în care există mărturisească un feribot spre insula Pag, unde puteți vizita numeroasele atracții culturale, precum și distractiv la Zrće (Novalja), care ofera nervosi dupa petreceri pe plajă și o noapte de neuitat out.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Villa Jozefina
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Wroclaw, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2022
Dolazim ponovo

Apartamente frumoase într-un loc liniștit și fermecător. Gazdele la dispoziție, prietenoase, primitoare... Comunicarea cu ei este excelentă. In imediata apropiere, mai multe plaje cu chei, restaurant, cafenea. De asemenea, recomand plaja Tihaljina, insula Pag de peste drum și o excursie în jurul Parcului Național Paklenica. Ceva frumos. Cu siguranta vom reveni din nou.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Persoane cu handicap, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Zagreb , Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4+1, Iunie 2022
Pace, Velebit și bucurie

Sunt cazat la Vila Jozefina pentru al treilea an consecutiv. Cazarea este foarte ordonata, gazdele minunate, locul mic, parca creat pentru o adevarata vacanta. În apropiere de insula Pag, de frumoasele plaje din Tihaljina, iar dacă vrei aventură, Parcul Național Paklenica este acolo. Oh, minunat. Am vizitat și Karlobag, un orășel la câteva minute distanță de Jozefina. Un loc frumos pe litoral. Aveam tot ce ne trebuia, iar lichiorurile și prăjiturile de la gazdă sunt excelente.

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Persoanele cu animale de companie,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Rybnik, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în Apartamente Villa Jozefina, August 2017
foarte recomanda

Loc foarte rece și apartamente, proprietarii foarte frumos și ospitalieri, Doamna Jozefina face un tort delicios cu smochine și semințe de mac, toata lumea care vine va primi un vin alb bun de la vița de vie locale și smochine fructe prelucrate, fructe pot fi consumate direct din copac care crește în curtea din spate de aproape toată lumea, măslini, de asemenea, cresc, clima super-cald, marea caldă aproape de plajă, ce mai vrei, la cald vă recomandăm! Dariusz Michalina și Victoria.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Va multumesc :)

Dragă familie, Mulțumesc mult. :) Sper să te văd din nou :) toate cele bune mele, Viktoria :)

Afișați toate recenziile
Jozefina Skender Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Dragi oaspeți, vă urez bun venit la casa de familie-unitatea turistică, Vila Jozefina din Ribarica. Vă dorim să experimentați adevăratele valori și frumusețile Adriaticii în Vila Jozefina și să petreceți o vacanță de neuitat. Gazde prietenoase, apartamente frumoase și decorate, cu mirosuri îmbietoare de ierburi mediteraneene, oferă o garanție a plăcerii unice.

Apartamente Villa Jozefina listare a fost vizualizat de 46120 ori de la 10.04.2015.