Apartament LucijaKaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.090 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kaštela și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Bine ați venit la apartament dvosobnan fermecător și curat. La câteva minute de plajă, restaurante și centrul orașului. În atmosfera plăcută de apartament care îndeplinește toate criteriile pentru a vă face șederea plăcută. Cele două camere duble sunt confortabile și curate și în ele pot găzdui 4 persoane. În cazul în care au fost cinci, un pat suplimentar este disponibil. Oaspeții timpul sejurului este disponibil TV prin cablu și servicii de internet Wi-Fi. Bucătăria este spațioasă și curată și are toate echipamentele pentru prepararea si servirea produselor alimentare și băuturi, inclusiv un cuptor cu microunde. Intreaga Apartamentul este disponibil pentru vacanta ta de neuitat. Există o curte, în fața apartamentului, cu masă și scaune. Parcarea este disponibil și gratuit.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervarea este obligat să plătească 20% din total. În caz de anulare depozit nu vor fi returnate.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 40 m
  • Plajă: 30 m
  • Centru: 30 m
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 10 m
  • Doctor: 200 m
  • Farmacie: 100 m
  • Oficiu poştal: 300 m
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
Kastel Stari este aproape de Trogir și Split. De aici, puteți merge cu ușurință pe un tur de Split si Trogir. Ne sunt situate în centrul de Dalmația și avem cel mai bun punct de plecare pentru a merge pe o excursie de o zi la lacurile Plitvice, Krka, Dubrovnik, Mostar, Albastru peșteră, Hvar, sau o insulă Dalmatian.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lucija
Cvjetana Šarica Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartament Lucija listare a fost vizualizat de 5620 ori de la 16.10.2015.