Apartamente GrbaKaštela - Regiunea de Split

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Kaštela și regiunea Regiunea de Split!
Descriere detaliata

Un apartament recent renovat, situat într-un cartier liniștit, departe de zgomotul si masina este ideala pentru vacanta de familie si relaxare. Apartamentul ofera tot ce ai nevoie pentru o vacanță lipsită de griji cu familia. cu bucatarie, baie, TV, DVD, wi-fi, gratar ... acest apartament are doua balcoane care ofera o priveliste minunata asupra golfului Kastela și sunt ideale pentru a vă relaxa și bucura în timpul serile calde de vară. Pentru mai multe chiar și frumoase nopți de vară distracție într-o curte de lux cu mobilier si gratar în cazul în care vă cu vacanța mediul familial stați chiar mai izbitoare. Cu toată măreția apartamentelor vă veți bucura de centrele orașului istoric: Kaštela, orașul UNESCO Trogir (6km) și Split lui Dioclețian (16km). În cazul în care doriți să vizitați frumoasele insule croate disponibile pentru tine Seaplane Base este la numai 2 km de apartamente, care va fi, în doar câteva minute pentru a fi pe cele mai frumoase insule croate Brac, Hvar, Lastovo ... Vă dorim o vacanță minunată și plăcută.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
plata in avans de 20%, în timp ce restul de plata se face la sosire. sosire ideală este de la 13:00, în timp ce de check-out și momentul ideal de plecare până la ora 12:00. Rezervările se pot face prin numărul 0915803874
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
Extra oferta
băutură de bun venit sunt incluse în preț, posibilitatea ordinelor de mâncăruri tradiționale ale zonei
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Grba
Josip Grbesic Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată,
Mai multe despre proprietar

numărul de contact 0915803874 sau 021/232157

Apartamente Grba listare a fost vizualizat de 4274 ori de la 09.03.2016.