Apartament Agava Ližnjan - Istria

preț de la LEI 891 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ližnjan și regiunea Istria !
Descriere detaliata

Un apartament cu două dormitoare cu balcon este situat la primul etaj al unei case de familie într-o parte liniștită din Ližnjan, la 10 minute de mers pe jos până la prima plajă, la 5 minute de centru și de magazin alimentar și la doar 1-2 minute până la primul restaurant și brutărie. Are o intrare separată și o curte împrejmuită. Este bun pentru cupluri, familii cu copii, prieteni...Apartamentul este complet mobilat, având 70 m2. Este format dintr-o bucătărie, living, două dormitoare și o baie. Bucătăria are o mașină de spălat vase, un cuptor, un frigider mare cu congelator și o baie spațioasă, cu cadă mare și mașină de spălat. TV satelit, WiFi, aer condiționat sunt gratuite pentru a utiliza și NU percepe costuri suplimentare. Vă vom furniza elemente esențiale precum ulei, sare, cafea, ceai, condimente, săpun, detergenți. Aici puteți petrece o vacanță liniștită și relaxantă, înconjurată de natură, bucurându-vă de priveliștile de la balcon spre podgorie și centrul orașului. Cartierul este liniștit, cu foarte puțin trafic, natura este păstrată și există o mulțime de locuri pentru plimbări, scufundări, ciclism, jogging.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Sosire după ora 14:00 în ziua sosirii, plecare până la ora 10 dimineața din ziua plecării (cu posibilitatea sosirii anticipate și a plecării ulterioare, sub rezerva disponibilității cu notificare în avans obligatorie). Imediat după rezervare, se plătește o reducere de 30%, restul va fi plătit la numărul de cont pe care vi-l vom trimite prin e-mail sau PayPal cel târziu cu 14 zile înainte de sosirea sezonului sau la sosirea în afara sezonului. La momentul sosirii se va plăti un depozit de 100 €, 00. Depunerea va fi rambursată oaspeților la plecare dacă apartamentul este lăsat în condițiile găsite. Taxa de cazare este inclusă în preț. Curățarea este taxată la rezervarea de 20 €. Se acceptă animale de companie, taxa este de 5 € / noapte. .
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dragi oaspeți, Bine ați venit în apartamentul nostru și în aceste circumstanțe neobișnuite. Vă rugăm să călătoriți conștiincios. Am ajustat politica noastră de anulare la situația dvs. , astfel încât să puteți anula cu 7 zile înainte de datele rezervate, cu 100% avans. Dacă anulați în termen de 7 zile înainte de sosire, vom păstra depozitul complet. Această politică de anulare este valabilă până la declararea sfârșitului pandemiei.
Distante
  • Mare: 1.3 km
  • Plajă: 1.5 km
  • Centru: 300 m
  • Alimentara: 400 m
  • Restaurant: 200 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 400 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 2 km
  • Staţie de autobuz: 12 km
  • Gară: 13 km
  • Aeroport: 9 km
  • Port: 3 km
  • Activităţi sportive: 1.2 km
  • Parcul Național: 18 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Parcare gratuită este disponibilă în curte. Băutura de bun venit, prosoape și lenjerie de pat sunt incluse în preț. Oaspeții se pot bucura de grădina din fața casei, cu mobilier de grădină și un parasol mare înconjurat de verdeață, la cafeaua de dimineață, citind o carte sau la micul dejun / seara cu familia. Recomandăm oaspeților noștri destinații atractive și interesante, excursii. Apartamentul are un birou de informare cu pliante cu atracții locale, hărți cu Liznjan și locurile din jur. De asemenea, este disponibil un grătar ușor portabil, care poate fi setat la locația dorită.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Agava
Alen & Marija Crnković Publicitate de la 2019
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Suntem familia Crnkovic. Ne place să întâlnim oameni noi și suntem pasionați de natură, în special de mare. Am închiriat de câțiva ani. Bun venit în apartamentul nostru Ne bucurăm să vă stăm la dispoziție pentru a vă face vacanța cât mai plăcută, pentru a vă bucura și a vă simți ca acasă. Salutari!

Apartament Agava listare a fost vizualizat de 10031 ori de la 29.09.2019.