Apartamente MaraMimice - Regiunea de Split

preț de la LEI 1.482 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele MARA sunt situate în Medići, un mic oraș dalmată cu o tradiție turistică cunoscută pentru plajele sale frumoase cu pietriș. Medias este o destinație ideală pentru cei care doresc să scape de zgomotul orașului și doresc să găsească pacea în natură și toată frumusețea mării, care este tipică doar pentru mici locuri de pescuit din Dalmația. Cel mai apropiat oraș mai mare este Omiš (10 km), care oferă o mulțime de conținut pentru o vacanță activă. Split este la o distanță de 35 km și Marakrska 26 km. Apartamentele MARA sunt situate într-o casă individuală (3 etaje). Apartament A1 este situat la parter, în timp ce apartamentul A2 se află la primul etaj al casei. Ambele apartamente au propriul loc de parcare și o terasă.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Ora sosirii: 13h Timp de plecare: 10h Plata prin tranzacții în numerar (fie în numerar sau în numerar). Nu primim carduri de credit.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 200 m
  • Centru: 10 km
  • Alimentara: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Doctor: 10 km
  • Farmacie: 10 km
  • Banca: 10 km
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 10 km
  • Staţie de autobuz: 10 km
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 40 km
  • Port: 35 km
  • Activităţi sportive: 10 km
  • Disco club: 10 km
  • Casino: 35 km
  • Parcul Național: 10 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
O mulțime de surprize de fructe sau vin pentru oaspeții care se întorc (platou de fructe sau sticlă de vin croat pentru oaspeții care se întorc).
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Mara
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Rybnik , Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Iulie 2023
Vă recomand

Am fost în apartamentul 4+2 în august 2023 și îl recomandăm cu căldură. Apartamentul este curat, bucataria este dotata cu tot ce ai nevoie, de pe terasa se vede o priveliste superba la mare si insula Brac. În apropiere se află un magazin, pizzerie, restaurant și pub. Plaja este la mica distanta de apartament. Deci, într-un cuvânt, am avut o vacanță grozavă acolo, a fost frumos!

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Kropa, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Concediu de odihna

Tocmai terminăm șederea în apartamentul Mara din Medici. Apartamentul este foarte frumos mobilat. Are suficiente ustensile de bucătărie și electrocasnice (frigider suficient de mare cu lada, aragaz, cuptor cu microunde). De asemenea, aparatul de aer condiționat răcește eficient încăperile. Mai presus de toate, apartamentul este foarte curat, iar gazdele sunt foarte prietenoase și de ajutor. Mara, Svetlana și Nina, vă mulțumim pentru amabilitatea și efortul dumneavoastră de a face din șederea noastră aici o amintire foarte plăcută. Recomand tuturor să viziteze acest loc și apartamentul. Este cu siguranță un loc în care merită să ne întoarcem.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Zgierz, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Iulie 2021
Loc fantastic, terasă cu vederi frumoase la mare și la insula Brac.

Apartments Mara este un loc minunat pentru o vacanță în Croația. Am stat în apartamentul A6 Vedere frumoasă de pe terasă, camere spațioase, aer condiționat eficient, bucătărie foarte bine echipată, curată și confortabilă, wi-fi rapid, seturi de prosoape - într-un cuvânt, tot ce aveți nevoie. Totul așa cum este descris și fotografii. Gazda Marina, foarte drăguță și ospitalieră, în frigider ne așteaptă specialități croate vin, bere și Jamnica rece. Câinii sunt bineveniți !!! Eram cu un mic teckel, zona era împrejmuită cu o poartă care se putea încuia. Este puțin mai departe de plajă decât 100m, dar bine ... Plaja este frumoasă, cu pietricele mici și apă cristalină și dușuri, cealaltă puțin mai departe, cu un pic de pietriș, mai sălbatic. Pe plajă există două baruri care servesc alcool pentru adulți, înghețată și gustări. Ne face plăcere să vă recomandăm „Apartmani Mara”, dacă doriți o vacanță fantastică și căutați un loc liniștit pentru a vă relaxa departe de agitație, acesta este locul pentru dvs.

Recomandat pentru : Vacante active, Familii cu copii mai, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Multumesc :)

Dragă Joanna, îți mulțumesc pentru o recenzie frumoasă - Mă bucur să aud că ți-a plăcut șederea în Medići și Apartments Mara :)! Nu este nimic mai satisfăcător de citit decât faptul că oaspeții s-au bucurat din plin de casa noastră - așa că vă mulțumim! A fost o plăcere să vă am oaspeții noștri și sper să vă revăd în viitor :)! Cel mai bun din Medici, Marina

Marina Drmac Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Proprietarul apartamentului în Medici, dar eu trăiesc și lucrează la Zagreb. Medici summering din copilărie timpurie, atunci când bunicii mei construit casa. Pentru mine, cea mai perfectă oaza Medici de pace și de odihnă, pentru că toate astea cu nerăbdare vă invita să vină la Medica si sa fie oaspeții noștri. Sunt sigur că acest loc mic și câștigă inima :).

Apartamente Mara listare a fost vizualizat de 64663 ori de la 09.06.2015.