Apartament VlatkaNovi Vinodolski - Kvarner

preț de la LEI 1.488 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Novi Vinodolski și regiunea Kvarner!
Descriere detaliata

Apartament nou mobilat și modern, în zona liniștită și plată de la Novi Vinodolski, situat la parterul unei clădiri cu trei etaje, în apropierea mării și a centrului orașului. Complexul este situat în complexul de apartamente HIT-MARINA, la 10 minute de mers pe jos de centru și la 5 minute de mers pe jos până la prima plajă. Magazine în apropiere: 1. Gavranović 30m 2. Supermarket Lidl 50m 3. Tomy Market 200m 4. Plodina 230m Primul bar Cafe cu terasă este la 40 de metri distanță. La doar 1 km distanță se află taverna și o podgorie mare cu vinuri cu gust, un restaurant și un magazin de vinuri cu vinuri și alte produse gastronomice de casă. Hinterlandul de la Novi Vinodolski oferă o varietate de posibilități de mers pe jos, ciclism cu trasee pitorești, vizitarea obiectivelor turistice, turism rural și călărie. Există o promenadă lungă, împreună cu numeroase restaurante, Welnes și centrul SPA din apropiere, precum și plaja cu mare clar de cristal, fără meduze și alge. Împreună cu terenurile de sport standard din oraș există și un club de scufundări. La numai 6 km se află orașele Selce și Crikvenica, 35 km insula Krk și aeroportul.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Plata în avans se plătește după acord (minimum 30% din prețul pe zi), restul în prima zi după sosire. Timpul ideal de plecare este de până la 10 ore și sosirea după 14 ore. Pentru un sejur de 15 și mai multe zile, o posibilă reducere. Alte informații după aranjament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 200 m
  • Alimentara: 30 m
  • Restaurant: 80 m
  • Doctor: 300 m
  • Farmacie: 300 m
  • Banca: 200 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 300 m
  • Staţie de autobuz: 400 m
  • Gară: 35 km
  • Aeroport: 35 km
  • Port: 80 m
  • Activităţi sportive: 300 m
  • Disco club: 400 m
  • Casino: 6 km
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutura de bun venit este inclusă în preț. Apartamentul are aer condiționat și în livingul dotat cu televizor SMART și home cinema, conectat la WIFI, cu bucătărie modernă. Spațiul combinat, fără compartiment, de 35 m2, format dintr-un living, bucătărie cu zonă de luat masa, loggia și hol, oferă cazare confortabilă pentru până la 6 persoane în același timp. Dormitorul este echipat cu un pat mare și un dulap pentru depozitarea unui dulap și o cameră pentru copii cu două paturi separate și un televizor. Zona de dormit, după întindere, oferă facilități de dormit pentru două persoane. Baia are o mașină de spălat și un încălzitor, precum și un încălzitor modern de apă, care oferă posibilitatea de a adăposti mai mulți oameni la rând. În plus, există un spațiu de depozitare de 4 m2 pentru eliminarea exceselor.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Vlatka
Vladimir Magdalenić Publicitate de la 2018
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Date de contact pentru oaspeți - Zona de vorbire croată: Vladimir Magdalenić - 098 282044 E-mail: vladimir. Magdalenić @ gmail. com Numele meu este Vladimir Magdalenić, am 55 de ani și locuiesc în micul sat Bartolovec, la 6 km de orașul Varaždin, în nord-vestul Republicii Croația. Sunt inginer civil de profesie și lucrez ca inginer de supraveghere la întreținerea drumurilor. În Novi Vinodolski ne-am amenajat apartamentul familial de 62, 0 m2 la parterul unei clădiri cu trei etaje, pe care am decis să le închiriem parțial pe parcursul anului, pentru că ne pare rău că îl avem închis când familia mea nu stă în ea, având în vedere frumoasa locație unde este situat chiar în largul coastei Mării Adriatice. Cum nu locuim în Novi Vinodolski, gazda noastră este primită de gazda noastră, doamna. Svjetlana Andrić, care are grijă de cazarea oaspeților și oferă toate informațiile necesare pentru o ședere confortabilă. Oaspeții noștri sunt la dispoziția mea și a doamnei. Andrić când stau în apartamentul nostru, în legătură cu toate celelalte informații de care oaspeții au nevoie pentru o ședere confortabilă. Pentru a asigura o conexiune de calitate pentru schimbul de informații cât mai curând posibil, aș invita oaspeții să răspundă cât mai curând prin telefon mobil sau e-mail.

Apartament Vlatka listare a fost vizualizat de 24345 ori de la 18.05.2018.