Apartament AnteNovigrad (Zadar) - Regiunea Zadar

preț de la LEI 866 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Novigrad (Zadar) și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

un apartament confortabil, situat în Casa de familie prizelju situat la doar 10 metri de mare. în urmă cu trei ani, complet renovat și recent echipate. Parcarea este disponibil și este gratuit. Plaja se află la doar 5 minute de mers de-a lungul malul mării. Experimentați o vacanță departe de agitația orașului, dar cu toate facilitățile esențiale, cum ar fi restaurante, baruri, supermarketuri, piața centrală și produse de panificație. Seara vă puteți plimba prin oraș malul mării și partea veche a orașului, care vă va duce înapoi în trecut. Vizita muzeul orasului, sau pur și simplu bucura de frumoase apusuri de soare. Novigrad este un oraș pitoresc situat pe coasta de sud a Mării Novigrad, într-un golf lung și îngust la poalele muntelui Velebit. În Novigrad Marea se varsă în râul Zrmanja, deci este bogat în pește și crustacee. Pe râul Zrmanja vă puteți bucura de rafting, caiac și, în timp ce de la Novigrad pot vizita cu ușurință orașul Zadar. , parcuri naționale Paklenica, Plitvice, Krka și Kornati.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 10 m
  • Plajă: 200 m
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 50 m
  • Oficiu poştal: 300 m
  • Staţie de gaz: 12 km
  • Aeroport: 30 km
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Ante
Dino Vlatković Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

M-am născut la 16. 01. 1984, la Rijeka, unde locuiesc. Eu lucrez într-o companie Automată Automat de servicii ca un tehnician de service și mașini HoReCa. În timpul meu liber am Crossfit, îmi place să călătoresc și eu sunt un fan al motociclismului. În fiecare vară îmi petrec în Novigrad, modul în care lucrăm permis. Părinții, Milka și Ante, sunt pensionari și locuiesc în Novigrad. .

Apartament Ante listare a fost vizualizat de 5712 ori de la 19.05.2016.