Apartamente LavandulaOrebić - Dubrovnik

preț de la LEI 741 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Orebić și regiunea Dubrovnik!
Descriere detaliata

Complet renovat casa de piatra într-o locație liniștită, cu o vedere frumoasă. Casa are trei etaje și fiecare etaj este un apartament de 45m2, cu intrare separata. Apartamentele sunt complet mobilate și fiecare are un balcon spațios pentru a vă bucura idilic. Fondurile au 3 locuri de parcare. Recepție Invitat la sosire este de la ora 13 în ziua de plecare trebuie să părăsească apartamentul de la ora 10. Confirmări plată în avans de 30%. Oaspeții sunt rugați să lase un depozit de 100 de euro ca o garanție în caz de posibile daune. Depozitul se restituie la plecare, în cazul în care se stabilește nici un prejudiciu.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Recepție Invitat la sosirea la 13h în ziua de plecare trebuie să părăsească apartamentul de ora 10. Confirmări plată în avans de 30%. Oaspeții sunt rugați să lase un depozit de 100 de euro ca o garanție în caz de posibile daune. Depozitul se restituie la plecare, în cazul în care se stabilește nici un prejudiciu.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 100 m
  • Plajă: 100 m
  • Centru: 100 m
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lavandula
Anita Družijanić Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană, Spaniolă,
Apartamente Lavandula listare a fost vizualizat de 4223 ori de la 17.06.2014.