Apartament Lemon3 DeluxePoreč - Istria

preț de la LEI 2.722 pe noapte
Descriere detaliata

Într-o vilă urbană nou construită, se află un apartament Lemon3 la parterul imobilului cu o grădină amenajată anexată de cca 150 m2. Locația este ferită de traficul de pe stradă, astfel încât va oferi tuturor oaspeților liniște și liniște la orele de seară. Mobilierul este complet nou, în mare parte de la producători croați. Apartamentul are 65 m2 si are doua dormitoare, doua bai cu dus, living si bucatarie. În curte există o terasă pentru distracție, plajă sau petrecere a timpului în aer liber. Relaxați-vă în această unitate de cazare confortabilă și frumos decorată.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Oaspeții pot plăti în numerar sau prin transfer bancar în cont. Check-in se face după ora 14:00 în ziua sosirii, iar check-out până la ora 10:00 în ziua plecării. Depozitul de daune este de 300 de euro. Animalele de companie nu sunt permise și nici fumatul nu este permis în apartament.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Document de confirmare a rezervării la rezervare
Politica de anulare
Anularea este posibilă cu 3 zile înainte de sosire, apoi depozitul (de obicei 30%) este returnat.
Distante
  • Mare: 1.2 km
  • Plajă: 1.2 km
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Doctor: 3 km
  • Staţie de autobuz: 30 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Apartamentul are doua dormitoare cu un pat dublu mare (180x200), doua bai cu dus, un living si o bucatarie. Are încălzire prin pardoseală și aer condiționat în fiecare cameră. În apartament există o mașină de spălat, iar bucătăria este dotată cu frigider cu uscător de păr, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, aparat de cafea, ceainic, cuptor, hotă. Lenjeria de pat și prosoapele sunt schimbate o dată pe săptămână. Din living se are acces la terasa si la curte, care este imprejmuita si este situata intr-o zona linistita a orasului. Curtea este irigata in timpul noptii si intretinuta de catre proprietar. Certificat energetic: A+
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Lemon3 Deluxe
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Nataša Luketić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Proprietar apartament. Mă ocup de închirierea ca singura mea afacere și sper să vă pot oferi servicii și ajutor adecvat pe durata șederii dumneavoastră.

Apartament Lemon3 Deluxe listare a fost vizualizat de 5003 ori de la 02.03.2023.