Apartamente ReginaRažanac - Regiunea Zadar

preț de la LEI 990 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ražanac și regiunea Regiunea Zadar!
Descriere detaliata

Apartament Regina este un apartament confortabil, care poate găzdui până la 6 persoane. Acesta este echipat cu aer condiționat și internet (Wi-FI). Casa este situat aproape de centrul orașului și de plaja cu pietriș este de aproximativ 300 de metri. Parcarea și grătar în curte. Descriere: ap / 4 2, 1; 60qm dimensiune, dormitor dublu, dormitor twin, living mare cu bucatarie si sufragerie, canapea extensibilă, baie (duș / WC), cu o mașină de spălat, balcon, ca 20qm. Casa Regina este situat în primul rând la mare și este de aproximativ 30 de metri de plajă stâncoasă. Se compune dintr-un dormitor ap aer condiționat / 2 2 și poate găzdui până la 4 persoane. parter; 45qm dimensiune, dormitor dublu, living cu bucatarie si sufragerie, canapea extensibilă pentru 2 persoane, baie (duș / WC), cu o mașină de spălat, terasă cu vedere la mare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru a confirma rezervarea dvs., plata unui avans (în jur de 30% din total), restul se plătește la fața locului, în ziua sosirii. Check-in: de la 14.00h. Plecare: până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 300 m
  • Plajă: 300 m
  • Centru: 100 m
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 100 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Regina
Branko Olić Publicitate de la 2015
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Regina listare a fost vizualizat de 6456 ori de la 02.03.2015.