Apartament SunflowerRažanj (Rogoznica) - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.239 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Ražanj (Rogoznica) și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Situat în mijlocul unui golf liniștit Stivašnica, Apartment Sunflower este ideal pentru 4-6 persoane și vă oferă locul perfect pentru relaxare. Cu cei 90 m2 ai săi, apartamentul Sunflower se întinde pe două etaje în partea de sus a casei familiei. La primul etaj se află un dormitor confortabil cu pat dublu, baie practică cu mașină de spălat, bucătărie complet utilată, renovată, sufragerie cu masă mare pentru 6 persoane și o terasă orientată spre vest, cu vederi frumoase la mare și apusuri de soare. O scară circulară duce la mansardă, unde se află celelalte două dormitoare și o baie. Fiecare dintre camere are un pat dublu și vedere la mare sau la natură. Apartamentul este situat la 80m de mare, iar marea incepe de la o adancime de 5m, dar in varful golfului (500m de apartament) se afla o plaja putin adanca.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Avansul este de 30% din prețul integral (pentru rezervare), iar restul se plătește la sosire. Din cauza situației actuale cu COVID19, avansul se plătește cu 30 de zile înainte de sosirea planificată. Oaspeții vechi au o reducere de 10% la prețul integral.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Dacă rezervarea este anulată cu 20 sau mai multe zile înainte de sosirea planificată, se va rambursa suma integrală a avansului.
Distante
  • Mare: 80 m
  • Plajă: 80 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Doctor: 8 km
  • Farmacie: 8 km
  • Banca: 8 km
  • Oficiu poştal: 8 km
  • Staţie de gaz: 15 km
  • Staţie de autobuz: 55 km
  • Gară: 55 km
  • Aeroport: 25 km
  • Port: 8 km
  • Activităţi sportive: 20 m
  • Disco club: 15 km
  • Parcul Național: 35 km
Tip plajă
Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Oaspeții au la dispoziție un loc de parcare.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Sunflower
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 6 opinii
Chałupki, Polonia
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Iulie 2021
Fantastic

Apartament minunat, curat, frumos mobilat, dotat cu literalmente tot ce ai putea avea nevoie. Vederea de la balcon este minunată. Aproape de mare. Foarte frumoși proprietari. Cartier liniștit, după o plimbare de 15 minute veți ajunge în centru, unde veți găsi restaurante frumoase și un magazin. În fiecare dimineață, o mașină cu pâine și pește proaspăt merge spre apartament. Cu siguranta recomand !!!

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Güstrow, Germania
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Iulie 2020
Minunat!

Am petrecut 2 săptămâni perfecte în apartamentul familiei Bročić. Apartamentul este situat perfect, este foarte aproape de mare și ne-am putea bucura de o vedere frumoasă la mare de pe terasa noastră. Locul este foarte liniștit, înotul în zonele de scăldat este unic. Am putut vizita orașe frumoase din apropiere de Ražanj, Trogir și multe altele. În apartament aveam tot ce ne trebuia și mai mult, era un apartament foarte, foarte frumos, spațios și foarte curat. Familia Bročić a fost gazdă excelentă, a fost foarte utilă, prietenoasă și atentă, ne-au făcut șederea și mai plăcută. Recomand apartamentul tuturor celor care doresc să aibă un timp plăcut și liniștit în Croația.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din germană - Arată versiunea originală
Cegléd, Ungaria
Excelent! (5/5) A rămas în A6, Iulie 2019
O săptămână de neuitat în Razanj

Cu soția și prietenii mei, am ajuns pentru o săptămână minunată. Apartamentul este foarte frumos, foarte spațios. Bucătăria este complet echipată, totul funcționează foarte bine. Fiecare etaj are aer condiționat care asigură o perioadă plăcută. Vederea spre mare este uimitoare. Eram într-un mediu relaxat. Familia care ne-a întâmpinat este foarte amabilă și prietenoasă. Recomand tuturor să petreacă cel puțin o săptămână aici.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din maghiară - Arată versiunea originală
Afișați toate recenziile
Lucija Bročić Publicitate de la 2017
Vorbește:
Croată, Engleză,
Mai multe despre proprietar

Bună, sunt Lucija și îmi ajut părinții când închiriez Apartamentele Sunflower din Razanj. Sperăm să vă bucurați!

Apartament Sunflower listare a fost vizualizat de 28089 ori de la 24.06.2017.