Apartamente Dora & PetraRogoznica - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.730 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Rogoznica și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Facilitatea este situat într-o zonă liniștită a Rogoznica, la doar 70 de metri de mare și de cincisprezece minute de mers pe jos de centrul orașului. Casa oferă o vedere frumoasă la insulele din apropiere. Plaja stâncoasă este de 70 de metri distanță, în timp ce doar o plimbare de cinci minute de la coasta, este o plajă cu pietriș. Dupa baie, vă puteți relaxa pe jos de-a lungul mării în centrul orașului, în cazul în care vă puteți bucura de mâncăruri tradiționale într-una din tavernele sau restaurantele. Apartamentele au o grădină comună, cu un grătar și un loc de parcare.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Model de plată: - Un depozit de 30% se plătește imediat pentru a confirma rezervarea - Restul de 70% este plătit la sosire
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 70 m
  • Plajă: 70 m
  • Centru: 2 km
  • Alimentara: 100 m
  • Restaurant: 2 km
  • Aeroport: 30 km
  • Port: 1.5 km
Tip plajă
Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Băutură de bun venit inclus in pret. Gratar. Închiriere biciclete. Excursii.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Dora & Petra
Pat Herbert Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Italiană,
Mai multe despre proprietar

Stimati oaspeti, Va multumim pentru vizualizarea oferta mea! Numele meu este Patrick Herbert și Eu vin din Irlanda. Am căzut în Croația, așa că vreau ca alții să arate ce are Croația. Este o țară frumoasă, și zona de Dalmația Centrală este cea mai atractivă. Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați cu orice întrebări. Colegul meu și voi fi bucuros să vă ajute. Bine ai venit!

Apartamente Dora & Petra listare a fost vizualizat de 48745 ori de la 21.03.2014.