Casa de vacanta My DreamŠibenik - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 1.388 pe noapte
Ooops, se pare că această proprietate nu mai este disponibilă. Nu vă panicați, vă asigurăm o minunată ofertă de cazare similară în orașul Šibenik și regiunea Regiunii Sibenik!
Descriere detaliata

Noua casă de vacanță visul meu este la doar 4 km de centraŠibenika și la 6 km de Parcul Krka National al. Oaspeții pot folosi parcarea gratuită pentru până la 4 masini, grile, WiFi. Casa include aer condiționat, balcon și terasă. O bucătărie complet echipată cu mașină de spălat vase și cuptor. Oaspeții pot folosi o baie privată cu duș și uscător de păr. Proprietatea include o baie suplimentară. Acesta oferă o vedere la munte și grădină. Oaspeții se pot relaxa în grădină și pe terasa de cabane My Dream. Este ideal pentru oaspeții care doresc să se bucure de vacanta, intim, confortabil și liniștit, o plajă și centrul orașului sunt la doar câteva minute de mers cu mașina, precum și cluburi de noapte. Bucuros acceptăm de asemenea animale de companie. Aeroportul Split este la 60 km.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Check in: 14:00 Check out: 10:00 Pentru confirmarea de rezervare, o plată în avans pentru retervaciju. Restul de la sosire.
Taxa de rezidenta nu este inclusa in pret.
Distante
  • Mare: 3 km
  • Plajă: 3 km
  • Centru: 3 km
  • Aeroport: 65 km
  • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plaje de prundis,
Extra oferta
băutură de bun venit este gratuit. Pentru a verifica mai devreme posibil și să verificați mai târziu, vă rugăm să ne contactați.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Casa de vacanta My Dream
Ljiljana Bulat Publicitate de la 2016
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Italiană,
Casa de vacanta My Dream listare a fost vizualizat de 5475 ori de la 18.02.2016.