Apartamente SunsetsSlano - Dubrovnik

preț de la LEI 2.229 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamente complet utilate conform noilor conditii de categorizare.Apartamentele sunt decorate modern. Situat intr-un golf linistit. Unitatea este situată chiar lângă mare. Clădirea a fost construită recent în 2022. Puteți ajunge în centru, care este la doar 4 kilometri distanță, cu mașina, bicicleta, autostrada sau prin orașul Slađenovići.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Vă rugăm să nu vă curățați machiajul cu prosoape pentru că nu poate fi spălat de pe prosop, folosiți mijloacele și pernele prevăzute pentru aceasta. Sosirea este până la ora 14:00 Plecarea este până la ora 10:00 După confirmarea rezervării de către proprietar, 20% din prețul total trebuie plătit în contul bancar. Restul se plătește în numerar sau prin transfer bancar în ziua sosirii. Fondurile inițiale pentru spălat vase, haine, hârtie igienică și taxa turistică sunt incluse în prețul de cazare. REGULI CASEI: Pentru a asigura o ședere plăcută și a elimina eventualele neînțelegeri, vă rugăm să vă familiarizați cu regulile casei. La confirmarea rezervării, se înțelege că sunteți familiarizat cu aceasta și sunteți de acord cu ea și că o veți respecta pe deplin. 1. Sejurul în apartament începe la ora 14:00 în prima zi de ședere și se termină până la ora 10:00.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
In cazul anularii rezervarii cu mai mult de o luna inainte de sosire, avansul va fi rambursat integral la primirea anularii rezervarii de la client prin e-mail.
Distante
  • Centru: 3 km
  • Alimentara: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Doctor: 3 km
  • Farmacie: 3 km
  • Banca: 15 km
  • Oficiu poştal: 3 km
  • Staţie de gaz: 15 km
  • Staţie de autobuz: 500 m
  • Aeroport: 55 km
  • Port: 4 km
  • Activităţi sportive: 3 km
Tip plajă
Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Fiecare apartament are 2 șezlonguri și 1 umbrelă în clădire. Parcarea se afla la 30 m. Plaja Kručica - 800 m, Plaja Budima - 950 m, Plaja Slađenovići - 1 km, Plaja Smokvina - 2,4 km, Plaja Grgurići - 2,6 km. Trsteno (arboretum) - 12 km, Mostar - 180 km, Međugorje - 80 km, insula Korčula - 80 km, insulele Elafitksi (Koločep, Lopud, Šipan, Mljet) și Dubrovnik la doar 30 km distanță.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Sunsets
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 2 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Vukovar, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, August 2023
Cel mai bun

Apartament excelent, gazde excelente, pentru fiecare recomandare.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Gornji grad, Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A2+2, Iulie 2023
Frumoasa

Tot ce ai nevoie. Jucării pentru copii. Au pus fructe, vin, bere, apă în frigider. Aveți prosoape atât pentru plajă, cât și pe plajă, care stă în fața ușii șezlongului și a umbrelei. Are gratar si tot ce ai nevoie pentru a-l pregati. Marea este limpede și caldă. Marea este calmă și grozavă pentru SUP... Natură frumoasă și un apus de soare minunat. Prețul este grozav, dar pentru tot ceea ce oferă, ar putea fi mai scump pentru că merită absolut. Mulțumesc pentru o pauză minunată.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Nikoleta Milić
Vorbește:
Croată, Engleză,
Apartamente Sunsets listare a fost vizualizat de 4698 ori de la 12.07.2023.