Apartament ComoSukošan - Regiunea Zadar

preț de la LEI 990 pe noapte
Descriere detaliata

Bine ați venit la Apartament Como din Sukošan, cazarea dumneavoastră de vacanță la 30 de metri de mare. Ideal pentru navigatori, geamandura in fata casei. Pentru nave de până la cca 8m (piatră pe geamandura 4-5 t.) Casa este situată într-o zonă relativ liniștită la capătul orașului, chiar lângă mare și sunt câteva plaje (pietriș) în prag. , precum și restaurante, un bar pe plajă și un mic supermarket. Casa este inconjurata de o gradina verde cu flori, maslini si pomi fructiferi si are un farmec dalmat. Apartamentul va ofera tot ce aveti nevoie pentru o vacanta relaxanta, fie cu familia sau cu prietenii. Apartamentul are WiFi (internet gratuit), o terasă acoperită în aer liber, TV prin satelit, o bucătărie complet utilată și o baie cu duș. Și 2 dormitoare, fiecare cu un pat dublu. Apartamentul nu are vedere la mare. Totusi, plaja casei se afla la doar 30m distanta de apartament si este separata doar de un drum.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Este necesar un avans de 25% din suma rezervării, iar restul se plătește cu 6 zile înainte de sosire. Toate de virman.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Locatarul are dreptul de a se retrage din contract înainte de începerea contractului de închiriere. În cazul unei astfel de anulări, proprietarul va pretinde despăgubiri după cum urmează: Dacă oaspetele anulează rezervarea, se aplică următoarele taxe: Dacă oaspetele anulează cu mai puțin de 90 de zile înainte de sosire, depozitul va fi reținut ca taxă de administrare și procesare. Cu 90-63 de zile înainte de data rezervării, 50% din prețul rezervării va fi reținut ca taxe de anulare. Cu 62-35 de zile înainte de data rezervării, 70% din prețul rezervării va fi reținut ca taxe de anulare. Cu 34 de zile înainte de sosire, 80% din prețul rezervării va fi reținut ca taxă de anulare.
Distante
  • Plajă: 20 m
  • Alimentara: 70 m
  • Restaurant: 70 m
  • Doctor: 1.2 km
  • Banca: 1.1 km
  • Oficiu poştal: 1.1 km
  • Staţie de gaz: 1.2 km
  • Aeroport: 12 km
  • Port: 1.4 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton,
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartament Como
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Daniel Hoeppner
Vorbește:
Engleză, Germană,
Mai multe despre proprietar

Suntem o familie gazdă. Vă așteptăm cu drag ca oaspete. Și vă dorim un sejur plăcut și relaxant în apartamentul Como Sukošan.

Apartament Como listare a fost vizualizat de 2878 ori de la 13.07.2023.