Vila RadošBrač Supetar - Insule croate

preț de la LEI 979 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

VILLA RADOŠ, de 4 stele, se află în partea de est a Supetarului, dincolo de centura verde. Este la doar câteva minute de mers pe jos de centru și de plajă. Are un total de 4 apartamente: câte 2 etaje, fiecare cu 4 dormitoare pentru max. 6-8 persoane, 1 cu două camere pentru max. 3-4 persoane și 1 garsonieră pentru max. 2-3 persoane. Toate apartamentele noastre au camere mari, complet echipate modern și permit astfel o vacanță pe îndelete. Fiecare apartament etaj are 3 dormitoare (2 triple și 1 dublu), un apartament la subsol cu 1 cameră triplă și o cameră de zi cu o canapea și un studio 1 dublu cu o canapea. Fiecare apartament are 2 băi, bucătărie modernă (prăjitor de pâine, filtru de cafea, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase ...), cameră de zi (SAT-smart-TV, hi-fi, DVD etc.) și o terasă mare și balcon, și pe la parter o grădină mare cu diverse flori și citrice. Apartamentele mai mici au 1 baie și echipament nou. Parcarea pentru 6 mașini este chiar în fața intrării principale și chiar vizavi este cel mai mare supermarket LIDL.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Rezervarea se face plătind un avans în valoare de 30% din prețul total menționat în oferta noastră scrisă. Restul de 70% va fi achitat cu cel mult 3 săptămâni înainte de sosire. În toate apartamentele este posibil pătuț pentru un copil de până la 2 ani și un scaun înalt cu taxă suplimentară 5 eur.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Pentru asigurarea de anulare vă rugăm să contactați compania de asigurări. Curățenia finală se percepe în toate apartamentele - în cele pentru 8 persoane 50 EUR, în cele mai mici 30 EUR. În apartamente pentru 8 persoane, o avans este de 200 euro, în cele mai mici 100 euro.
Distante
 • Mare: 300 m
 • Plajă: 300 m
 • Centru: 100 m
 • Alimentara: 100 m
 • Restaurant: 300 m
 • Doctor: 300 m
 • Farmacie: 300 m
 • Banca: 300 m
 • Oficiu poştal: 500 m
 • Staţie de gaz: 300 m
 • Staţie de autobuz: 300 m
 • Aeroport: 15 km
 • Port: 300 m
 • Activităţi sportive: 500 m
 • Disco club: 300 m
Tip plajă
Plaje de prundis, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
VILLA RADOŠ, de 4 stele, oferă oaspeților noștri: apartments4 apartamente spațioase cu o capacitate de 2 până la maxim 24 de persoane pe 3 etaje, 👍4 complet modernizate și 2 băi noi și camere de zi moderne, vremenumodern, echipament confortabil, personal serviciu în orice moment, proprietate, parcare mare direct în fața intrării principale, locație optimă, cu un supermarket LIDL mare chiar vizavi, băutură de bun venit gratuită.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Vila Radoš
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 1 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
a, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în Vila Radoš, Iulie 2015
Vacanta super-.

Vă recomandăm tuturor celor interesați în mare de contact cu proprietarul. Al tău Vlado

Recomandat pentru : Persoane care doresc pacea, Familii cu copii mai,
Recenzie este tradus din poloneză - Arată versiunea originală
Răspunsul lui proprietar
Oaspeții super!

Datorită frumos pentru a lauda Ta stimat, respectat Pawel. A fost o mare plăcere uostiti astfel dragi oaspeți ca tine. Veți fi foarte bucuros dacă nu se poate găzdui din nou. Salutari din dvs. Gaby si Vlado Rados

Vlado Radoš Publicitate de la 2014
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană, Slovenă,
Mai multe despre proprietar

Gymnasium clasică în Mostar și Facultatea de Inginerie Electrică din Zagreb. Întreaga viață care lucrează în compania SIEMENS Germania. interpret Court pentru limba croată și bosniacă în Tribunalul din Nürnberg-Fürth. În timpul iernii, în principal în Germania, iar vara în Splitska pe Brac.