Apartamente LuciaTribunj - Regiunii Sibenik

preț de la LEI 990 pe noapte
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Excelent! 5/5
Descriere detaliata

Apartamentele Lucia sunt situate într-o zonă liniștită din Tribunj, ideală pentru relaxare și evadare de stresul cotidian. Puteți ajunge la două plaje frumoase în doar 10 minute de mers pe jos. Magazinul Plodine este situat la doar un minut de mers pe jos de apartament, ceea ce asigura practic la achizitionarea necesarului. Restaurantele sunt, de asemenea, ușor accesibile, primul putând fi găsit la o plimbare de 7-8 minute. Centrul orașului este, de asemenea, în apropiere, la aproximativ 10 minute de mers pe jos. Acest lucru face locația noastră convenabilă și convenabilă pentru a explora și a vă bucura de bucătăria și atmosfera locală.

Unități de cazare
Mai multe informații
Plăți și termeni
Pentru rezervare este necesară plata unui avans de 30% din suma totală în contul bancar, restul se plătește la sosire. Rezervarea devine valabilă numai după ce plata avansului este vizibilă. Trimiteți cereri de rezervare prin e-mail sau Whatsapp. Contactele de e-mail sunt: ivanavuksic8@gmail.com și lucia.vuksic@gmail.com. Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați. Ora de sosire la apartamente este între orele 14:00 și 22:00, iar plecarea este între orele 06:00 și 10:00 sau cu aranjament. Animalele de companie nu se acceptă. Petrecerile și sărbătorile sunt strict interzise.
Taxa de rezidenta este inclusa in pret.
Politica de anulare
Vă puteți anula gratuit rezervarea de cazare cu până la 40 de zile înainte de sosirea planificată. Dacă anulați între 40 și 20 de zile înainte de sosire, vă vom rambursa 50% din suma plătită, mai puțin costul primei nopți și comisioanele bancare. De asemenea, este posibilă aranjarea unei noi date de ședere, în funcție de disponibilitatea unităților de cazare.
Distante
  • Mare: 800 m
  • Plajă: 800 m
  • Centru: 800 m
  • Alimentara: 10 m
  • Restaurant: 600 m
  • Doctor: 2 km
  • Farmacie: 700 m
  • Banca: 2 km
  • Oficiu poştal: 800 m
  • Staţie de autobuz: 2 km
  • Port: 600 m
  • Parcul Național: 45 km
Tip plajă
Plajă cu nisip, Plaje de prundis, Plaja de beton, Plajă stâncoasă,
Extra oferta
Vă oferim o serie de beneficii suplimentare care vă vor face șederea plăcută și relaxantă. Vă oferim parcare gratuită, o curte spațioasă cu grătar, WiFi rapid și aer condiționat pentru a vă face să vă simțiți ca acasă.
Vizualizare hartă
Puncte de interes în apropiere Apartamente Lucia
Comentarii
Excelent! 5/5
Ratinguri oaspeți bazat pe 3 opinii
Ai fost cazat aici?
Scrie un comentariu!
Ljubljana , Slovenia
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2024
Minunat

Apartamentele Lucia sunt situate într-o zonă liniștită din Tribunj, perfectă pentru relaxare. Plaja, restaurantele și magazinele sunt aproape, ceea ce face o locație convenabilă. Apartamentul este curat, bine dotat cu o conexiune Wi-Fi rapidă, aer condiționat și o terasă spațioasă. Proprietarii sunt prietenoși și de ajutor, ceea ce contribuie la un sejur plăcut. Raport calitate/preț excelent și o alegere excelentă pentru o pauză liniștită.

Recomandat pentru : Vacante active, Viata de noapte, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din slovenă - Arată versiunea originală
Osijek, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A3+1, Septembrie 2024
Recomandări!!

Cazare excelenta, proprietarii sunt extrem de amabili si amabili. Prima ligă pentru vacanțele în familie. Toate recomandarile, vom veni din nou!!

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Turistii fara o masina, Romantici, Persoane cu handicap, Persoanele cu animale de companie, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Hrvatska, Croația
Excelent! (5/5) A rămas în A4, August 2024
Vă recomand!

Am stat recent în acest apartament și experiența a fost extraordinară! Primul lucru care ne-a încântat a fost locația - este situată într-o zonă liniștită a orașului, totuși aproape de toate facilitățile importante. Apartamentul în sine a fost extrem de curat și dotat modern, cu toate lucrurile necesare pentru un sejur confortabil. Proprietarii au fost extrem de amabili și accesibili, gata să ajute în orice moment, iar procesul de check-in și check-out în sine a fost rapid și ușor. Cu siguranta vom reveni data viitoare cand vom fi in acest oras! Recomandăm acest apartament oricui caută confort, liniște și o locație perfectă pentru un sejur.

Recomandat pentru : Vacante active, Persoane care doresc pacea, Persoanele în etate, Familii cu copii mai, Excursii turistice,
Recenzie este tradus din croată - Arată versiunea originală
Ivana Vukšić
Vorbește:
Croată, Engleză, Germană,
Apartamente Lucia listare a fost vizualizat de 4367 ori de la 23.05.2024.